ΠΑΟΚ

Με την… βαλίτσα στο χέρι ο Πρίγιοβιτς – Ψάχνουν φορ στον ΠΑΟΚ!

Οι εξελίξεις με τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και την πρόταση από την Αλ Ιτιχάντ
Με την… βαλίτσα στο χέρι ο Πρίγιοβιτς – Ψάχνουν φορ στον ΠΑΟΚ!

Κάτι παραπάνω από πολύ καλή για να αρνηθεί είναι η πρόταση της Αλ Ιτιχάντ και ο Πρίγιοβιτς βρίσκεται με την βαλίτσα στο χέρι!

Μόνο με… θαύμα θα αλλάξουν τα δεδομένα για τον Σέρβο επιθετικό, που βρίσκεται με την βαλίτσα στο χέρι, μετά την τεράστια οικονομική πρόταση της ομάδας από την Σαουδική Αραβία.

Η  Αλ Ιτιχάντ που δίνει στον ΠΑΟΚ δέκα εκατομμύρια ευρώ όσα η ρήτρα στο συμβόλαιο του παίκτη, προσφέρει συμβόλαιο διάρκειας 4.5 χρόνων με συνολικές απολαβές 25 εκατομμυρίων ευρώ στον Πρίγιοβιτς που είναι έτοιμος να υπογράψει.

Η πλευρά του Σέρβου, είχε επαφές με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ αλλά για να παραμείνει, ζήτησε ένα τεράστιο μισθό για τα δεδομένα του ελληνικού ποδόσφαιρου κάτι που πλέον μειώνει τις πιθανότητες παραμονής του στην Τούμπα.

Στον ΠΑΟΚ τη στιγμή που περιμένουν την οριστική απόφαση του Πρίγιοβιτς ήδη αναζητούν επιθετικούς για να είναι έτοιμοι να τον αντικαταστήσουν, με τον 32χρονο Μάρκους Μπεργκ  να βρίσκεται στη λίστα αλλά λόγω ηλικίας, να μην είναι ψηλά σε αυτήν.

Αποκλειστικό: Η Αλ Ιτιχάντ “έσπασε” την ρήτρα του Πρίγιοβιτς!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Με την… βαλίτσα στο χέρι ο Πρίγιοβιτς – Ψάχνουν φορ στον ΠΑΟΚ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.