ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Στο Ντουμπάι κλείνει η μεταγραφή του Πρίγιοβιτς

Στην αραβική χερσόνησο, αλλά στο Ντουμπάι αναμένεται να γραφτεί η τελευταία πράξη της μετακίνησης του Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς από τον ΠΑΟΚ στην Αλ Ιτιχάντ. Εκεί θα γίνουν οι τελικές συζητήσεις ανάμεσα στον Σέρβο φορ και την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας ενώ θα περάσει και από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Στον ΠΑΟΚ είναι εν αναμονή της τελικής...
ΠΑΟΚ: Στο Ντουμπάι κλείνει η μεταγραφή του Πρίγιοβιτς

Στην αραβική χερσόνησο, αλλά στο Ντουμπάι αναμένεται να γραφτεί η τελευταία πράξη της μετακίνησης του Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς από τον ΠΑΟΚ στην Αλ Ιτιχάντ.

Εκεί θα γίνουν οι τελικές συζητήσεις ανάμεσα στον Σέρβο φορ και την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας ενώ θα περάσει και από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Στον ΠΑΟΚ είναι εν αναμονή της τελικής έκβασης ώστε να προχωρήσουν στις επόμενες κινήσεις τους. Επί της ουσία περιμένουν ενημέρωση από την πλευρά του παίκτη για να κινηθούν για τον αντικατάστασή του.

Ο Μάρκους Μπεργκ είναι μέσα στη λίστα των στόχων, όπως άλλωστε έχει γράψει το Sportime, ωστόσο δεν είναι στις πρώτες επιλογές.

Υπάρχουν άλλες περιπτώσεις που κοιτούν και μόνο αν δεν προχωρήσουν αυτές θα στραφούν στον Σουηδό φορ. Αιτία είναι η ηλικία του.

Πέρυσι είχαν γίνει επαφές μεταξύ του Γιώργου Σαββίδη και της πλευρά του Μπεργκ ωστόσο το γεγονός πως είναι 32 ετών ενώ ζητά συμβόλαιο 1,5 με 2 εκατ. Ευρώ τον ρίχνουν χαμηλότερα στις προτιμήσεις των ανθρώπων του ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ: Αλλάζουν τα δεδομένα για Καρέλη

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΟΚ: Στο Ντουμπάι κλείνει η μεταγραφή του Πρίγιοβιτς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Τοσκίτσης

Ο Νίκος Τοσκίτσης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 12/8/1980. Πρώτος του σταθμός ήταν στα 18 του τα "ΣΠΟΡ του Βορρά". Έχει εργαστεί σχεδόν σε όλες τις αθλητικές εφημερίδες της πόλης ενώ έχει δουλέψει μεταξύ άλλων στο ΑΠΕ, την sportday, της Πράσινη, το sport42 και στο sdna. Με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ασχολείται από το 2006. Ήταν ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας inpaok. Παραμένει εξωτερικός συνεργάτης της γερμανικής εφημερίδας Bild.