ΠΑΟΚ

Τινάζει την μπάνκα ο Ιβάν Σαββίδης!

Το αφεντικό του ΠΑΟΚ θα προσφέρει γυρ και ύδωρ στον Πρίγιοβιτς για να τον κρατήσει στην Τούμπα
Τινάζει την μπάνκα ο Ιβάν Σαββίδης!

Μέχρι το βράδυ αναμένεται η επικοινωνία του Ιβάν Σαββίδη με τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς που θα δώσει ένα τέλος στο θρίλερ της υπόθεσης μετακίνησης του Σέρβου στράικερ στην Αλ Ιτιχάντ.

Με τον μεγαλομέτοχο του Δικεφάλου του Βορρά να έχει βάλει στόχο να αλλάξει την γνώμη του 28άχρονου φορ, προκειμένου να παραμείνει στην Τούμπα.

Ο Ιβάν Σαββίδης είναι έτοιμος να τινάξει την μπάνκα για να κρατήσει τον Πρίγιοβιτς και να τον κρατήσει στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αφεντικό του ΠΑΟΚ αναμένεται να του προσφέρει συμβόλαιο με ιδιαίτερα αυξημένες αποδοχές και με πάρα πολλά μπόνους.

Και μένει να δούμε αν αυτό θα είναι αρκετό για να πείσει τον πρώτο σκόρερ της Super League, ώστε να ακυρώσει την προφορική συμφωνία με την Αλ Ιτιχάντ.

Σε περίπτωση που ο Σέρβος στράικερ επιμείνει να αποχωρήσει, τότε ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί άμεσα για τον αντικαταστάτη του.

Και ο Σαββίδης θα έχει επαφή με τους συνεργάτες του για να ανάψει το πράσινο φως, προκειμένου να προχωρήσουν οι επαφές με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

http://www.sportime.gr/live/233087/panachaiki-paok-live/

Τα νούµερα ξεπερνάνε και την… Αλ Ιτιχάντ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τινάζει την μπάνκα ο Ιβάν Σαββίδης!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Τοσκίτσης

Ο Νίκος Τοσκίτσης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 12/8/1980. Πρώτος του σταθμός ήταν στα 18 του τα "ΣΠΟΡ του Βορρά". Έχει εργαστεί σχεδόν σε όλες τις αθλητικές εφημερίδες της πόλης ενώ έχει δουλέψει μεταξύ άλλων στο ΑΠΕ, την sportday, της Πράσινη, το sport42 και στο sdna. Με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ασχολείται από το 2006. Ήταν ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας inpaok. Παραμένει εξωτερικός συνεργάτης της γερμανικής εφημερίδας Bild.