ΠΑΟΚ

«Φρένο» στο σερί του ΠΑΟΚ

Η ήττα από την Παναχαϊκή σταμάτησε τον Δικέφαλο
«Φρένο» στο σερί του ΠΑΟΚ

Μετά από 15 αγώνες στο Κύπελλο Ελλάδος, στους οποίους ο ΠΑΟΚ ήταν αήττητος η Παναχαϊκή τον υποχρέωσε στο πρώτο του αρνητικό αποτέλεσμα.

Ο Δικέφαλος «έτρεχε» το συγκεκριμένο σερί από τον Απρίλιο του 2017, όταν και έχασε από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο με 2-0 στα ημιτελικά της διοργάνωσης εκείνης της σεζόν.

Από τότε οι Θεσσαλονικείς μετρούσαν μόνο νίκες και μια ισοπαλία, αυτή κόντρα στον Αρη στη φετινή διοργάνωση, ενώ και τις δύο σεζόν κατέκτησαν το τρόπαιο.  Τη σεζόν 2017-2018 μάλιστα, ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος έχοντας το απόλυτο, με δέκα νίκες σε δέκα αγώνες.

Φέτος ο Δικέφαλος δεν είχε ηττηθεί στο Κύπελλο, έχοντας σε τρεις αναμετρήσεις δύο νίκες και μια ισοπαλία (με τον Αρη στην Τούμπα), ωστόσο η Παναχαϊκή ήρθε να βάλει… τέλοςσε αυτή την εντυπωσιακή επίδοση των Θεσσαλονικέων.

Ιβάν-Πρίγιοβιτς: Γιατί δεν έγινε το ραντεβού

ΠΑΟΚ: Ένας από τους τρεις θα έρθει στην Τούμπα!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Φρένο» στο σερί του ΠΑΟΚ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.