ΠΑΟΚ

Ο Καρέλης και τα «χαμόγελα» στον ΠΑΟΚ

Μπορεί να δώσει πολύτιμες λύσεις στον Δικέφαλο
Ο Καρέλης και τα «χαμόγελα» στον ΠΑΟΚ

Ο Νίκος Καρέλης το τελευταίο διάστημα είναι εμφανώς ανεβασμένος και δείχνει πως μπορεί να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ ειδικά στο απαιτητικό διάστημα που έρχεται.

Ο 26χρονος επιθετικός πέτυχε το τρίτο του γκολ με την ασπρόμαυρη φανέλα και πραγματοποίησε μία καλή εμφάνιση όντας ίσως ο μόνος διασωθείς από την κατά τ’ άλλα άσχημη μέρα του Δικεφάλου στην Πάτρα κόντρα στην Παναχαϊκή.

Μέχρι να έρθει παίκτης στη θέση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, είναι δεδομένο πως Καρέλης και Ακπόμ θα… τραβήξουν το κουπί και οι Θεσσαλονικείς περιμένουν πολλά από τους δύο επιθετικούς, που έχουν αυτή τη στιγμή διαθέσιμους.

Ο ανεβασμένος Έλληνας στράικερ είναι πολύ ανεβασμένος και αυτό γεμίζει χαμόγελα το προπονητικό τιμ του Δικεφάλου. Συνολικά φέτος, έχει αγωνιστεί σε 8 αγώνες του ΠΑΟΚ έχοντας σκοράρει τρία τέρματα, δύο απέναντι στον Αήττητο Σπάτων και ένα κόντρα στους Αχαιούς.

ΠΑΟΚ: Καμία ρήτρα ο Παναθηναϊκός για Μπεργκ!

ΠΑΟΚ: Θα πάρει και χαφ!

Ιβάν-Πρίγιοβιτς: Γιατί δεν έγινε το ραντεβού

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Καρέλης και τα «χαμόγελα» στον ΠΑΟΚ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.