ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου: «Πρέπει να πάρουμε παίκτη στη θέση του Πρίγιοβιτς»

Σε δηλώσεις που έκανε στη Nova ο Ραζβάν Λουτσέσκου, παραδέχθηκε πως ήταν έκπληξη για αυτόν η αποχώρηση του Πρίγιοβιτς αλλά σημείωσε πως δεν υπάρχει άλλος δρόμος από το να αποδεχθούν αυτή την κατάσταση και να γίνει μεταγραφή σε αυτή τη θέση. Αναλυτικά οι δηλώσεις του: Για την αποχώρηση του Πρίγιοβιτς: «Ο Πρίγιοβιτς είναι ένας φανταστικός...
Λουτσέσκου: «Πρέπει να πάρουμε παίκτη στη θέση του Πρίγιοβιτς»

Σε δηλώσεις που έκανε στη Nova ο Ραζβάν Λουτσέσκου, παραδέχθηκε πως ήταν έκπληξη για αυτόν η αποχώρηση του Πρίγιοβιτς αλλά σημείωσε πως δεν υπάρχει άλλος δρόμος από το να αποδεχθούν αυτή την κατάσταση και να γίνει μεταγραφή σε αυτή τη θέση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την αποχώρηση του Πρίγιοβιτς: «Ο Πρίγιοβιτς είναι ένας φανταστικός παίκτης και άνθρωπος. Εδωσε πολλά σε εμάς, στον ΠΑΟΚ αλλά και ο ΠΑΟΚ του έδωσε πολλά όπως και εμείς. Τον έχω πάντα στην καρδιά μου. Δεν περίμενα ότι θα φύγει, ήταν έκπληξη αλλά αυτά έχει το ποδόσφαιρο και ειδικά η μεταγραφική περίοδος. Είμαστε δυνατή ομάδα πρέπει να βρούμε άμεσα λύσεις είτε εκ των έσω είτε με μεταγραφή. Είμαστε δυνατός οργανισμός. Αυτό που πρέπει πλέον είναι να βρούμε ισορροπίες και είμαστε αφοσιωμένοι στο επόμενο ματς. Ναι, πρέπει να γίνει μεταγραφή σε αυτή τη θέση. Εχουμε τον ταλαντούχο Ακπομ αλλά και τον Καρέλη που όμως τα στοιχεία που έχει τον κάνουν κυρίως δεύτερο επιθετικό. Για αυτό και λέω ότι πρέπει να πάρουμε παίκτη σε αυτή τη θέση. Μπορούμε φυσικά να βρούμε και άλλες λύσεις εσωτερικά. Με λυπεί πως ο έφυγε ο Πρίγιοβιτς και πρέπει άμεσα να πάρουμε άλλον στη θέση του».

Για το αν επείγει όμως να αποκτηθεί χαφ: «Δεν θέλω να μιλήσω για αυτό άλλο. Γιατί πολύ απλά έχουμε μπροστά μας ένα σημαντικό ματς με τον Αστέρα και για μένα είναι πιο σημαντικό το ματς αυτό και οι παίκτες που έχω στη διάθεση μου».

Για τον αγώνα με τον Αστέρα: «Ο νέος προπονητής άλλαξε την νοοτροπία και τους έδωσε αυτοπεποίθηση και φαίνεται από το ότι έχουν τέσσερις συνεχόμενες νίκες στο Πρωτάθλημα. Εχει ομάδα με σωματική δύναμη και της αρέσει να παίζει τη μπάλα μπροστά, να έχει κατοχή και να δημιουργεί κινδύνους. Για μένα είναι ομάδα που βρίσκεται ψηλά αμέσως μετά τις λεγόμενες «μεγάλες ομάδες». Παλεύει με την καρδιά της κάθε παιχνίδι, έχει ποιότητα και θα είναι δύσκολο ματς. Εχουμε πλήρη επίγνωση της δυσκολίας. Αλλά θέλουμε να θυσιαστούμε για να πάρουμε τη νίκη».

Για τα δικά του συναισθήματα: «Θα σας πω πως είμαι έτσι κι έτσι. Ημουν άρρωστος, ο βαρύς χειμώνας χάλασε λίγο το πρόγραμμα στις προπονήσεις, έχουμε και τη μεταγραφική περίοδο. Δεν ξεκινήσαμε καλά τη σεζόν. Αλλά κάποιες φορές μετά από αυτές τις καταστάσεις, έρχεται το καλύτερο».

Θέλει Πάμπλο Γκαρσία η Οσασούνα!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λουτσέσκου: «Πρέπει να πάρουμε παίκτη στη θέση του Πρίγιοβιτς»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.