ΠΑΟΚ

Αμφίβολος για Αστέρα Τρίπολης ο Κάνιας!

Ξανά πρόβλημα στα χαφ για τον Δικέφαλο
Αμφίβολος για Αστέρα Τρίπολης ο Κάνιας!

Με ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα ολοκληρώθηκε η προπόνηση του ΠΑΟΚ αφού ο Χοσέ Κάνιας αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο ισχίο και δεν συμμετείχε σε αυτή.

Ο Ισπανός θα κάνει αγώνα δρόμου, προκειμένου να προλάβει την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, κάτι που αποφασιστεί στην προπόνηση του Σαββάτου.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

Η κουβέντα τις τελευταίες μέρες έχει περιστραφεί σε ό,τι μη αγωνιστικό. Προσθήκες, αποχωρήσεις, μεταγραφές. Πράγματα που σαφώς επηρεάζουν την γενικότερη εικόνα, αλλά δεν παίζουν τον παραμικρό ρόλο εν όψει της Κυριακής και του Αστέρα Τρίπολης.

Εκεί που ο ΠΑΟΚ θα πάει ως σύνολο, όπως κάνει πάντα, για να κερδίσει άλλους τρεις βαθμούς με το δικό του τρόπο, όπως κάνει πάντα. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου , λοιπόν, προσπαθεί να καλύψει το χαμένο έδαφος των προηγούμενων… προβληματικών – από πλευράς προετοιμασίας – ημερών και να καταστρώσει τα πλάνα του για το ματς με τον Αστέρα. Τη μοναδική ελληνική ομάδα που κέρδισε τον ΠΑΟΚ μέσα στο 2018.

Η προπόνηση της Παρασκευής (10.01) ήταν αφιερωμένη στην τακτική. Τόσο ανασταλτικά όσο και δημιουργικά. Το πρόβλημα που παρουσιάστηκε ακούει στο όνομα Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας . Ο Ισπανός χαφ έχει ενοχλήσεις στο ισχίο και δεν προπονήθηκε.

Η κατάστασή του και η συμμετοχή του στον αγώνα θα αξιολογηθεί αύριο Σάββατο οπότε η ομάδα θα γυμναστεί στην Τούμπα (10:30).

ΠΑΟΚ: Ακόμα δύο συλλήψεις για το θάνατο του Νάσου Κωνσταντίνου

Θέλει Πάμπλο Γκαρσία η Οσασούνα!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αμφίβολος για Αστέρα Τρίπολης ο Κάνιας!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.