ΠΑΟΚ

Μεγάλες εκπτώσεις στην μπουτίκ του ΠΑΟΚ

Πολλά προϊόντα σε προνομιακές τιμές
Μεγάλες εκπτώσεις στην μπουτίκ του ΠΑΟΚ

Από σήμερα (Δευτέρα 14/1) έως και τις 28 Φεβρουαρίου, θα ισχύσουν οι εκπτώσεις στα καταστήματα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο κεντρικό κατάστημα της Τούμπας, σε αυτό του κέντρου αλλά και στο e-shop.

Οι φίλοι της ομάδας μπορούν να προμηθευτούν σε χαμηλότερες τιμές τις επίσημες εμφανίσεις του Δικεφάλου τόσο της φετινής όσο και παλαιότερων σεζόν.

Φυσικά, πάρα πολλά προϊόντα υπάρχουν σε προνομιακές τιμές ενώ όπως αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ οι εκπτώσεις θα φτάσουν μέχρι και το 70%…

Αποκλειστικό: Ανακοινώνει Μπονατίνι ο ΠΑΟΚ

Βιεϊρίνια: Ο αρχηγός το πήρε πάνω του, ξανά!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μεγάλες εκπτώσεις στην μπουτίκ του ΠΑΟΚ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Τοσκίτσης

Ο Νίκος Τοσκίτσης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 12/8/1980. Πρώτος του σταθμός ήταν στα 18 του τα "ΣΠΟΡ του Βορρά". Έχει εργαστεί σχεδόν σε όλες τις αθλητικές εφημερίδες της πόλης ενώ έχει δουλέψει μεταξύ άλλων στο ΑΠΕ, την sportday, της Πράσινη, το sport42 και στο sdna. Με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ασχολείται από το 2006. Ήταν ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας inpaok. Παραμένει εξωτερικός συνεργάτης της γερμανικής εφημερίδας Bild.