ΠΑΟΚ

Δεν είναι οριστική η επιστροφή Γιαννούλη-Τι σκέφτονται στον ΠΑΟΚ

Τι συμβαίνει με την περίπτωση του Ελληνα αριστερού οπισθοφύλακα
Δεν είναι οριστική η επιστροφή Γιαννούλη-Τι σκέφτονται στον ΠΑΟΚ

Από τον Νοέμβριο το Sportime είχε αποκαλύψει την επιθυμία των ανθρώπων του ΠΑΟΚ να δώσουν τον Ουάρντα στον Ατρόμητο για να πάρουν άμεσα πίσω τον Γιαννούλη.

Η συμπεριφορά του Αιγύπτιου το τελευταίο διάστημα έκανε τους παράγοντες του Δικεφάλου να προχωρήσουν το συγκεκριμένο θέμα, ωστόσο ακόμη δεν υπάρχει οριστική εξέλιξη για την επιστροφή του Έλληνα μπακ από τώρα και αυτό συμβαίνει για δύο λόγους.

Ο πρώτος αφορά τον Ουάρντα, με τον διεθνή άσο να αρνείται να επιστρέψει στο Περιστέρι και να έχει ξεκαθαρίσει στον Δικέφαλο ότι επιθυμία του είναι να βρει μια ομάδα στο εξωτερικό (γι΄αυτό και το like στη Γουέστ Μπρομ).

Ο δεύτερος λόγος που φρενάρει έστω για την ώρα αυτή είναι επειδή στη Μικράς Ασίας σκέφτονται αν όντως είναι καλό για την εξέλιξη του Γιαννούλη να γυρίσει τώρα ή μήπως είναι καλύτερα να έρθει στον ΠΑΟΚ από το ξεκίνημα της νέας σεζόν.

Αυτός ο ενδοιασμός υπάρχει γιατί θα είναι καταστροφικό για τον παίκτη, που βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα να μην πάρει πολλά παιχνίδια στα πόδια του στο υπόλοιπο της σεζόν. Έτσι λοιπόν, οριστική εξέλιξη και επιστροφή Γιαννούλη θα υπάρξει μόνο αν βρεθεί ομάδα για να παραχωρηθεί ο Χατσερίδης, αφού αντικαταστάτης του θα είναι ο Τόσκα και θα αδειάσει έτσι εσωτερικά μια θέση στα άκρα της άμυνας για να πάρει τις ευκαιρίες του ο 23χρονος ποδοσφαιριστής και να μπορέσει ο Λουτσέσκου να χρησιμοποιήσει τον Βιεϊρίνια και στα εξτρέμ.

Οπότε για το αν θα κάνει το ταξίδι Περιστέρι-Θεσσαλονίκη ο Γιαννούλης θα φανεί τις επόμενες ημέρες και ανάλογα με τις ανακατατάξεις στο ρόστερ του Δικεφάλου. Την ίδια στιγμή ο ΠΑΟΚ είπε όχι σε μεγάλη πρόταση από την Σαμπντόρια αλλά οι Ιταλοί είναι έτοιμοι να επανέλθουν.

Τώρα ναι, ο Μπονατίνι είναι η ιδανική επιλογή!

Αποκλειστικό: Ανακοινώνει Μπονατίνι ο ΠΑΟΚ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δεν είναι οριστική η επιστροφή Γιαννούλη-Τι σκέφτονται στον ΠΑΟΚ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Τοσκίτσης

Ο Νίκος Τοσκίτσης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 12/8/1980. Πρώτος του σταθμός ήταν στα 18 του τα "ΣΠΟΡ του Βορρά". Έχει εργαστεί σχεδόν σε όλες τις αθλητικές εφημερίδες της πόλης ενώ έχει δουλέψει μεταξύ άλλων στο ΑΠΕ, την sportday, της Πράσινη, το sport42 και στο sdna. Με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ασχολείται από το 2006. Ήταν ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας inpaok. Παραμένει εξωτερικός συνεργάτης της γερμανικής εφημερίδας Bild.