ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ανανέωσε ο Γαϊτανίδης

Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής υπέγραψε ως το 2022 στον «δικέφαλο»
ΠΑΟΚ: Ανανέωσε ο Γαϊτανίδης

Ένα από τα πολλά ταλαντούχα παιδιά που έχουν βγάλει οι ακαδημίες του ΠΑΟΚ, δήλωσε «πιστός» στην ομάδα και υπέγραψε συμβόλαιο ως το 2022.

Ο λόγος για τον Αντώνη Γαϊτανίδη, ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιό του, με την ομάδα να δείχνει πως πιστεύει πολύ στο ταλέντο του νεαρού.

Ο Γαϊτανίδης από το 2014 άφησε τον ΑΟ Γιάννινα για τον ΠΑΟΚ και κατέκτησε το πρωτάθλημα της Κ15 την ίδια χρονιά, έχοντας ενεργό ρόλο με 13 γκολ και πέντε ασίστ.

Την επόμενη σεζόν πήρε τον τίτλο με την Κ17 με τέσσερα γκολ και τρεις ασίστ, ενώ πέρυσι κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή της Super League Σουρωτή και με την Κ19.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, την φετινή σεζόν ξεκίνησε δυναμικά και έχει βρει ήδη 13 φορές τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα με την Κ19 του Δικεφάλου σε Ελλάδα και Ευρώπη, ενώ παράλληλα χρίστηκε και διεθνείς με την Εθνική Νέων σκοράροντας και τα πρώτα του τέρματα με τη γαλανόλευκη φανέλα.

Ο ΠΑΟΚ περιμένει προτάσεις για τον Κουλούρη…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΟΚ: Ανανέωσε ο Γαϊτανίδης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.