ΠΑΟΚ

Αποκλειστικό: Πρόταση σε Σβιντέρσκι ο ΠΑΟΚ μετά το ναυάγιο με Μπονατίνι!

Ο Δικέφαλος προσπάθει να κλείσει τον νεαρό επιθετικό
Αποκλειστικό: Πρόταση σε Σβιντέρσκι ο ΠΑΟΚ μετά το ναυάγιο με Μπονατίνι!

Επίσημη πρόταση για τον Κάρολ Σβιντέρσκι έκανε ο ΠΑΟΚ μετά το ναυάγιο της μεταγραφής του Λέο Μπονατίνι.

Ο Σβιντέρσκι είναι μόλις 21 χρονών και μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις προωθημένες θέσεις του άξονα, αλλά o κύριος χώρος ευθύνης του είναι μέσα στην περιοχή, έχοντας σκοράρει φέτος 9 γκολ σε 23 συμμετοχές.

Ο Πολωνός επιθετικός της Γιαγκελόνια αποτελεί ένα από τα κορυφαία ταλέντα της χώρας του και σε 17 αγώνες φέτος στο πρωτάθλημα της Πολωνίας μετράει οχτώ γκολ.

Το συμβόλαιο του γεννημένου στις 23 Ιανουαρίου του 1997 ποδοσφαιριστή λήγει τον Δεκέμβριο του 2019 και έτσι ο ΠΑΟΚ μπορεί να διαπραγματευτεί με καλύτερους όρους την απόκτηση του.

Ο νεαρός επιθετικός είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες των Πολωνών, έχοντας 10 γκολ σε 22 συμμετοχές.

Συνολικά, με τη φανέλα της Γιαγκελόνια έχει 25 γκολ και 9 ασίστ σε 128 αναμετρήσεις ενώ δεν έχει αγωνιστεί σε άλλο σύλλογο αφού αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της ομάδας.

Ανανεώνουν στον ΠΑΟΚ Κρέσπο, Βαρέλα και Μπίσεσβαρ!

ΠΑΟΚ: «Χάλασε» του Μπονατίνι!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αποκλειστικό: Πρόταση σε Σβιντέρσκι ο ΠΑΟΚ μετά το ναυάγιο με Μπονατίνι!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Τοσκίτσης

Ο Νίκος Τοσκίτσης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 12/8/1980. Πρώτος του σταθμός ήταν στα 18 του τα "ΣΠΟΡ του Βορρά". Έχει εργαστεί σχεδόν σε όλες τις αθλητικές εφημερίδες της πόλης ενώ έχει δουλέψει μεταξύ άλλων στο ΑΠΕ, την sportday, της Πράσινη, το sport42 και στο sdna. Με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ασχολείται από το 2006. Ήταν ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας inpaok. Παραμένει εξωτερικός συνεργάτης της γερμανικής εφημερίδας Bild.