ΠΑΟΚ

Ιταλικά ΜΜΕ: «Δανεικός στην Πάρμα ο Ελ Καντουρί»

Δεδομένη θεωρούν τη μετακίνηση οι Ιταλοί
Ιταλικά ΜΜΕ: «Δανεικός στην Πάρμα ο Ελ Καντουρί»

Ιταλικά δημοσιεύματα αναφέρονται ολοένα και περισσότερο το τελευταίο διάστημα στο ενδεχόμενο ο Ομάρ Ελ Καντουρί να αγωνιστεί στην Πάρμα.

Ο γνωστός ρεπόρτερ Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο στο τελευταίο εξ αυτών αναφέρει ότι την Τρίτη (15/01) εκπρόσωποι του παίκτη συναντήθηκαν με την διοίκηση του ιταλικού συλλόγου και κατέληξαν και στην μορφή που θα έχει το deal.

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο οι Παρμέτζι στοχεύουν στην επιστροφή του Μαροκινού μεσοεπιθετικού του ΠΑΟΚ, Ομάρ Ελ Καντουρί, για τον οποίο οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε πολύ προχωρημένο στάδιο.

Ειδικότερα, γίνεται λόγος για συνάντηση ανάμεσα στον εκπρόσωπο του Ελ Καντουρί, Ντιέγκο Ταβάνο, και στη διοίκηση της Πάρμα με τις δύο πλευρές να καταλήγουν σε δανεισμό με υποχρεωτική οψιόν αγοράς και συμβόλαιο 3,5 χρόνων στον παίκτη.

Τη φετινή σεζόν, ο Μαροκινός άσος έχει αγωνιστεί σε 22 παιχνίδια του ΠΑΟΚ, σε όλες τις διοργανώσεις μετρώντας 2 τέρματα και 2 ασίστ.

Αποκλειστικό: Πρόταση σε Σβιντέρσκι ο ΠΑΟΚ μετά το ναυάγιο με Μπονατίνι!

Ανανεώνουν στον ΠΑΟΚ Κρέσπο, Βαρέλα και Μπίσεσβαρ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ιταλικά ΜΜΕ: «Δανεικός στην Πάρμα ο Ελ Καντουρί»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.