ΠΑΟΚ

Ίβιτς: «Ο Σαββίδης με άκουσε για τον Πρίγιοβιτς»

Ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στον Σέρβο επιθετικό και τον «δικέφαλο», σε συνέντευξή του
Ίβιτς: «Ο Σαββίδης με άκουσε για τον Πρίγιοβιτς»

Για την παρουσία του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στον ΠΑΟΚ και τον ρόλο που έπαιξε ο ίδιος για την απόκτησή του, μίλησε ο Βλάνταν Ίβιτς σε συνέντευξη που παραχώρησε σε Μέσο της πατρίδας του.

Ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ ανέφερε πως αυτός ήταν που πίεσε για να γίνει τότε η μεταγραφή από την Λέγκια, ενώ ανέφερε πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης, είναι στον σωστό δρόμο για να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

«Ένα μεγάλο κομμάτι της επιτυχίας του ΠΑΟΚ οφείλεται στον ιδιοκτήτη της ομάδας, τον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος ανέλαβε τον σύλλογο μόλις τελείωσα εγώ την ποδοσφαιρική μου καριέρα. Έπειτα κλειδί ήταν ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Δεν ήταν εύκολο να τον πάρω στον ΠΑΟΚ, πληρώσαμε και 2 εκ. ευρώ και κάναμε εκείνη τη δύσκολη μεταγραφή. Τον Ιούνιο του 2016 είχα πάει στην Πολωνία για να δω τον Νεμάνια Νίκολιτς στη Λέγκια και τότε είδα τον Πρίγιοβιτς. Ευτυχώς ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ με άκουσε και λίγους μήνες μετά τον πήραμε στην ομάδα. Έδωσε σχεδόν 60 γκολ στον ΠΑΟΚ στα δύο χρόνια που έπαιξε!», είπε χαρακτηριστικά για τον «Πρίγιο», ενώ αναφέρθηκε και στον «δικέφαλο» και το φετινό πρωτάθλημα.

«Την άνοιξη του 2017 πήραμε το Κύπελλο Ελλάδας, το οποίο ήταν ο πρώτος τίτλος της ομάδας μετά από 14 χρόνια. Οι περισσότερες επιλογές εκείνου του ρόστερ ήταν δικές μου. Ο ΠΑΟΚ είναι τώρα στον σωστό δρόμο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και έχει την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Όπως και η Μακάμπι, ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε το πρώτο μισό της σεζόν χωρίς ήττα και κέρδισε όλα τα ντέρμπι. Υπάρχει ακόμη πολύς δρόμος, αλλά πιστεύω ότι θα πανηγυρίσει τον τίτλο στο τέλος της σεζόν. Ξέρω ότι στη Θεσσαλονίκη όλοι ζουν για εκείνη τη μέρα!», είπε.

Έρχεται να υπογράψει ο Σβιντέρσκι στον ΠΑΟΚ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ίβιτς: «Ο Σαββίδης με άκουσε για τον Πρίγιοβιτς»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.