ΠΑΟΚ

Γιόσιπ Μίσιτς: Οργανώνει, πασάρει κι… εκτελεί (vids)

Αυτός είναι ο κεντρικός χαφ που θα ανακοινώσει ο Δικέφαλος
Γιόσιπ Μίσιτς: Οργανώνει, πασάρει κι… εκτελεί (vids)

Ο Γιόζιπ Μίσιτς βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να υπογράψει στον ΠΑΟΚ και να ανακοινωθεί από τους «ασπρόμαυρους».

Ο Κροάτης είναι ένας κεντρικός μέσος με αρκετά ενδιαφέροντα στοιχεία στο παιχνίδι του. Οργανώνει το παιχνίδι της ομάδας του, επιδιώκει να περνάει η μπάλα από τα πόδια του και ψάχνει συχνά την τελική πάσα.

Με τη φανέλα της Ριέκα είχε συνολικά 15 ασίστ και 5 γκολ σε 90 συμμετοχές, γεγονός που δείχνει πως συμμετέχει στο επιθετικό κομμάτι ενός αγώνα.

Ο 24χρονος χαφ έχει καλές εκτελέσεις φάουλ όπως φαίνεται και από τo παρακάτω video ενώ όταν βρίσκει χώρο του αρέσει να επιτίθεται από τον άξονα.

Στον ΠΑΟΚ θα έχει την ευκαιρία να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής απ’ ότι στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και να δείξει τους λόγους για τους οποίους οι Πορτογάλοι έβγαλαν τρία εκατομμύρια ευρώ από τα ταμεία τους για να τον αποκτήσουν.

Δείτε τα χαρακτηριστικά video:

https://www.youtube.com/watch?v=QzInaB60FDU

https://www.youtube.com/watch?v=oIkoZxYnMvc

ΠΑΟΚ: Έφτασε ο Μίσιτς (pics+vid)

«Οχι» του ΠΑΟΚ στη Βίντι για Σάχοφ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γιόσιπ Μίσιτς: Οργανώνει, πασάρει κι… εκτελεί (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.