ΠΑΟΚ

Μίσιτς, ιδού η ευκαιρία σου! (vid)

Ο Κροάτης θέλει να θυμηθεί στην Τούμπα τον καλό του εαυτό
Μίσιτς, ιδού η ευκαιρία σου! (vid)

Ο Γιόζιπ Μίσιτς είναι η επιλογή του ΠΑΟΚ για τα κεντρικά χαφ καθώς από χθες είναι παίκτης της ομάδας αφού ανακοινώθηκε από τους «ασπρόμαυρους».

Ο Κροάτης, που ανήκει στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας ήρθε με τη μορφή δανεισμού στην Τούμπα μέχρι το καλοκαίρι του 2020, με τους «ασπρόμαυρους» να διατηρούν οψιόν αγοράς ώστε εάν θελήσουν να τον κάνουν δικό τους στη συνέχεια.

Στον ΠΑΟΚ ο 24χρονος μέσος θα έχει την ευκαιρία να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής απ’ ότι στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας (μόλις τρεις συμμετοχές με 72 λεπτά φέτος) και να δείξει τους λόγους για τους οποίους οι Πορτογάλοι έβγαλαν δυόμιση εκατομμύρια ευρώ από τα ταμεία τους για να τον αποκτήσουν πριν από ένα χρόνο.

Με τη φανέλα της προηγούμενης ομάδας του, της Ριέκα ο Μίσιτς έκανε το… μπαμ, ανεβάζοντας τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Τότε, το τμήμα σκάουτινγκ των Πορτογάλων και ο Χόρχε Ζεσούς έβλεπαν έναν ιδανικό παίκτη για να προστεθεί στο ροτέισον του άξονα μαζί με τους Γουίλιαμ, Μπατάλια, Μπρούνο Φερνάντες, Παλίνια και Γουέντελ.

Ομως ο 23χρονος τότε ποδοσφαιριστής δεν κατάφερε να βρει το χώρο και τον χρόνο που θα ήθελε και… ψάχτηκε να αλλάξει ποδοσφαιρική «στέγη» ώστε να βρει ξανά τα πατήματά του.

8άρι με επιθετικές αρετές 

Ο Κροάτης είναι ένας κεντρικός μέσος με αρκετά ενδιαφέροντα στοιχεία. Οργανώνει το παιχνίδι της ομάδας του, επιδιώκει να περνάει η μπάλα από τα πόδια του και ψάχνει συχνά την τελική πάσα.

Ο 24χρονος χαφ είχε συνολικά 15 ασίστ και 5 γκολ σε 90 συμμετοχές στη Ριέκα, γεγονός που δείχνει πως συμμετέχει στο επιθετικό κομμάτι ενός αγώνα.

Εχει καλές εκτελέσεις φάουλ και κόρνερ, ψάχνει τη μακρινή μπαλιά (χαρακτηριστικό που δεν έχουν σε μεγάλο βαθμό οι υπόλοιποι μέσοι, που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο ρόστερ του ΠΑΟΚ) ενώ όταν βρίσκει χώρο του αρέσει να επιτίθεται από τον άξονα.

Γενικότερα, έχει στοιχεία περισσότερο ενώ σύγχρονου 8αριού και όχι κλασικού αμυντικού χαφ όπως μπορείτε να διακρίνετε και στο video με τα highlights της καριέρας του που ετοίμασε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ: Ανανέωσε ο Πασχαλάκης

ΠΑΟΚ: Ανακοινώθηκε ο Μίσιτς

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μίσιτς, ιδού η ευκαιρία σου! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.