ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: «Ο Χατσερίδης ίσως επιστρέψει στη Ντιναμό»

Δημοσιεύματα από την Ουκρανία αναφέρουν πως το ενδεχόμενο είναι πολύ πιθανό
ΠΑΟΚ: «Ο Χατσερίδης ίσως επιστρέψει στη Ντιναμό»

Ο Ευγένιος Χατσερίδης δεδομένα δεν έχει μέλλον στον ΠΑΟΚ και τα σενάρια για τον επόμενο σταθμό του, δίνουν και παίρνουν.

Ένα νέο δημοσίευμα από την Ουκρανία, έρχεται να αναφέρει πως υπάρχει ένα πολύ σοβαρό ενδεχόμενο, να επιστρέψει ο διεθνής Ουκρανός στην Ντιναμό Κιέβου.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να γυρίσει ο Χατσερίδης στην πρώην ομάδα του, αφού θα πρέπει να αλλάξουν πάρα πολλά, για να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Λουτσέσκου.

Μάλιστα, σε ένα από τα δημοσιεύματα, αναφέρεται πως ο παίκτης ήταν στο Κίεβο την περίοδο των Χριστουγέννων και δεν αποκλείεται να συμφωνήσει σύντομα με την ομάδα, για την επιστροφή του σε αυτήν. Να θυμίσουμε ότι η Ντιναμό είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League.

ΠΑΟΚ: Η ρήτρα του Πασχαλάκη

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΟΚ: «Ο Χατσερίδης ίσως επιστρέψει στη Ντιναμό»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.