ΠΑΟΚ

Η απίστευτη πρόταση ΠΑΟΚ σε Βαρέλα και το «όχι» του παίκτη!

Τι συμβόλαιο ζητά ο Αφρικανός κεντρικός αμυντικός
Η απίστευτη πρόταση ΠΑΟΚ σε Βαρέλα και το «όχι» του παίκτη!

Παρά τη διαφορά που υπήρχε ανάμεσα στον Φερνάντο Βαρέλα και τον ΠΑΟΚ, οι Θεσσαλονικείς αισιοδοξούσαν πως η υπόθεση θα κλείσει θετικά και ο παίκτης θα ανανέωνε το συμβόλαιό του.

Η αισιοδοξία των «ασπρόμαυρων» προέκυπτε από το γεγονός πως ετοίμαζαν μία πολύ μεγάλη πρόταση στον παίκτη.

Κι έτσι έγινε. Ο Δικέφαλος του πρότεινε ετήσιο μισθό 1 εκατομμύριο ευρώ! Ωστόσο ο διεθνής στόπερ από το Πράσινο Ακρωτήρι αρνήθηκε και αυτήν την πρόταση ανανέωσης.

Η πλευρά του Βαρέλα ζητάει 1,5 εκατομμύριο ευρώ το χρόνο δηλαδή περίπου τριπλάσιο συμβόλαιο απ’ αυτό που έχει τώρα καθώς αμοίβεται με 550.000€.

Την ίδια στιγμή κυκλοφορούν δημοσιεύματα που φέρνουν ομάδες από ΗΠΑ και Ασία να ενδιαφέρονται για αυτόν και μένει να φανεί ποια θα είναι η οριστική εξέλιξη στην συγκεκριμένη υπόθεση.

ΠΑΟΚ: Ανακοίνωσε Γιαννούλη

Ο μικρός «μάγος» του ΠΑΟΚ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η απίστευτη πρόταση ΠΑΟΚ σε Βαρέλα και το «όχι» του παίκτη!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Τοσκίτσης

Ο Νίκος Τοσκίτσης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 12/8/1980. Πρώτος του σταθμός ήταν στα 18 του τα "ΣΠΟΡ του Βορρά". Έχει εργαστεί σχεδόν σε όλες τις αθλητικές εφημερίδες της πόλης ενώ έχει δουλέψει μεταξύ άλλων στο ΑΠΕ, την sportday, της Πράσινη, το sport42 και στο sdna. Με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ασχολείται από το 2006. Ήταν ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας inpaok. Παραμένει εξωτερικός συνεργάτης της γερμανικής εφημερίδας Bild.