ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Εκεί θα «κλειδώσει» τον τίτλο

Μήνας-«φωτιά» ο Φλεβάρης για τον Δικέφαλο
ΠΑΟΚ: Εκεί θα «κλειδώσει» τον τίτλο

Μέσα στο Φεβρουάριο ο ΠΑΟΚ καλείται να δώσει τα σημαντικότερα ματς του φετινού πρωταθλήματος.

Με δεδομένο πως οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται ήδη στο +8 και παραμένουν αήττητοι από την αρχή της σεζόν έχουν ήδη τεράστιο πλεονέκτημα και ταυτόχρονα την ευκαιρία να «κλειδώσουν» τον τίτλο στα ντέρμπι που ακολουθούν.

Μετά τις δύο εντός έδρας αναμετρήσεις απέναντι σε ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα, οι οποίες ολοκληρώνουν τις υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ τον Γενάρη ξεκινά ο… Γολγοθάς του Φλεβάρη.

Αρχικά, η ομάδα του Λουτσέσκου θα αγωνιστεί στο ΟΑΚΑ την Κυριακή 3/2 απέναντι στην ΑΕΚ, για την 19η αγωνιστική της Super League.

Στη συνέχεια, ακολουθεί το ματς Κυπέλλου στην Αθήνα κόντρα στον Πανιώνιο (πιθανότατα 6/2) λίγα 24ωρα πριν το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, που είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 10/2. Μία αναμέτρηση… έξι βαθμών, που πιθανότατα θα θεωρηθεί η κρισιμότερη της σύγχρονης ιστορίας του Δικεφάλου απέναντι στους «ερυθρόλευκους».

Υστερα από το μεγάλο αυτό ματς, ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον Απόλλων Σμύρνης εκτός έδρας, τον Αρη εντός για να ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις του για τον συγκεκριμένο μήνα με τη ρεβάνς του Κυπέλλου απέναντι στον Πανιώνιο το τριήμερο 26-28/2.

Έτσι, ο Δικέφαλος έχει μπροστά του έναν μήνα… φωτιά με αγώνες, που μπορούν να τον φέρουν με το 1,5 πόδι στην κατάκτηση του τροπαίου.

Μένει ο Ελ Καντουρί- Τον έπεισε ο Σαββίδης!

Ο ΠΑΟΚ έχει ξανά… μπακ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΟΚ: Εκεί θα «κλειδώσει» τον τίτλο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.