ΠΑΟΚ

Βιεϊρίνια: «Είναι παικταράς ο Ολιβέιρα»

Τι είπαν οι Αντελίνο Βιεϊρίνια και Σέρτζιο Κονσεϊσάο για τον συμπατριώτη τους
Βιεϊρίνια: «Είναι παικταράς ο Ολιβέιρα»

Τον Σέρτζιο Ολιβέιρα γνωρίζει πολύ καλά ο Μάριο Μπράνκο που μαζί με τον Γιώργο Σαββίδη προχώρησαν σε αυτήν την μεγάλη μεταγραφική κίνηση, καθώς είχε ανάψει το «πράσινο φως» και το τμήμα σκάουτινγκ της ομάδας του «Δικεφάλου». Αλλωστε τον ποδοσφαιριστή γνωρίζει πολύ καλά και ο Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ολιβέιρα και όταν οι άνθρωποι της διοίκησης ρώτησαν για αυτόν, ο Βιεϊρίνια τους είπε μεταξύ άλλων: «Είναι παικταράς και καλός χαρακτήρας», ενώ και ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο με τον οποίο μίλησαν οι ιθύνοντες των «ασπρόμαυρων» και έπαιξε καταλυτικό ρόλο στο να ολοκληρωθεί το deal.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βιεϊρίνια: «Είναι παικταράς ο Ολιβέιρα»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Τοσκίτσης

Ο Νίκος Τοσκίτσης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 12/8/1980. Πρώτος του σταθμός ήταν στα 18 του τα "ΣΠΟΡ του Βορρά". Έχει εργαστεί σχεδόν σε όλες τις αθλητικές εφημερίδες της πόλης ενώ έχει δουλέψει μεταξύ άλλων στο ΑΠΕ, την sportday, της Πράσινη, το sport42 και στο sdna. Με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ασχολείται από το 2006. Ήταν ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας inpaok. Παραμένει εξωτερικός συνεργάτης της γερμανικής εφημερίδας Bild.