ΠΑΟΚ

«Προτάθηκε ο Πέλκας, δεν θέλει ο Βιτόρια»

Σύμφωνα με δημοσίευμα της πορτογαλικής εφημερίδας «Record», ο 25χρονος άσος του ΠΑΟΚ προτάθηκε στην Μπενφίκα, αλλά δεν τον θέλει ο Ρουί Βιτόρια
«Προτάθηκε ο Πέλκας, δεν θέλει ο Βιτόρια»

Ο Δημήτρης Πέλκας κάνει εξαιρετική χρονιά φέτος με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και δεν είναι τυχαίο ότι έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων στο εξωτερικό. Σύμφωνα μάλιστα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Record», έχει προταθεί στην Μπενφίκα.

Αυτό που έχει ενδιαφέρον στο δημοσίευμα της πορτογαλικής εφημερίδας είναι ότι αναφέρει πως ο 25χρονος ποδοσφαιριστής δεν θα κάνει νέο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, ενώ έχει ήδη με το «Δικέφαλο του Βορρά», έως το καλοκαίρι του 2021!

Παρ’ όλα αυτά οι Πορτογάλοι ισχυρίζονται ότι ο Έλληνας μεσοεπιθετικός δεν απασχολεί ιδιαίτερα τους «αετούς της Λισσαβώνας», αφού τα χαρακτηριστικά του δεν ταιριάζουν στα θέλω του προπονητή, Ρουί Βιτόρια. Αν και έχει προταθεί, το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο προπονητής της Μπενφίκα δεν θα εισηγηθεί την απόκτησή του.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι αναφέρεται επίσης η πολύ καλή χρονιά που κάνει με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, αλλά και το γεγονός ότι έχει παίξει στη Σετούμπαλ, ως δανεικός από τους Θεσσαλονικείς.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Προτάθηκε ο Πέλκας, δεν θέλει ο Βιτόρια»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.