Πριν ένα χρόνο σήκωνε την κούπα (vids-pics)

Και τώρα... ετοιμάζεται για το back to back στο ΟΑΚΑ
Πριν ένα χρόνο σήκωνε την κούπα (vids-pics)

Σε έναν τελικό που στιγματίστηκε από τα θλιβερά επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ στην πεζογέφυρα του Πανθεσσαλικού, οι «ασπρόμαυροι» έναν ακριβώς χρόνο πριν, στις 6 Μαΐου του 2017, σήκωσαν μετά από 14 χρόνια το Κύπελλο Ελλάδος, επιστρέφοντας στις επιτυχίες με την πέμπτη κατάκτηση της ιστορίας τους…

Όταν το σήκωνε το… τιμημένο! (pics&videos)

Οι παίκτες του Βλάνταν Ίβιτς κατάφεραν να επικεντρωθούν στο αγωνιστικό κομμάτι και να κάμψουν την αντίσταση της ΑΕΚ σε μία αναμέτρηση που είχε δραματικό φινάλε. Οι «ασπρόμαυροι» προηγήθηκαν με γκολ του Μπίσεσβαρ μετά από ασίστ του Τζάλμα στο 24′, με το Λάζαρος Χριστοδουλόπουλο να ισοφαρίζει δύο λεπτά αργότερα ύστερα από τραγικό λάθος του Παναγιώτη Γλύκου.

Χαμός στην Τούμπα για ένα εισιτήριο του τελικού! (pics)

Το γκολ που «έλυσε το γόρδιο δεσμό» και χάρισε στον ΠΑΟΚ τη νίκη ήρθε στο 88ο λεπτό του τελικού. Σε μία φάση, όπου αρχικά ο Γιώργος Κομίνης κλείνει τα μάτια σε πέναλτι, πάνω στον Άνχελ Κρέσπο, η μπάλα καταλήγει στο κεφάλι του Πέδρο Ενρίκε, ο οποίος από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ γράφει το τελικό 2-1…

Το πάρτι για τους οπαδούς του Δικεφάλου ξεκινά μετά το τελευταίο σφύριγμα του Θεσπρωτού ρέφερι. Ο Στέφανος Κλάους Αθανασιάδης σηκώνει το πρώτο τρόπαιο της καριέρας του σαν αρχηγός του ΠΑΟΚ, με τους «ασπρόμαυρους» να γράφουν, ξανά, μετά από 14 χρόνια ιστορία κατακτώντας ένα τρόπαιο. Η πρώτη κούπα της εποχής Ιβάν Σαββίδη είναι γεγονός ενώ ακολουθούν έξαλλοι πανηγυρισμοί στο Λευκό Πύργο κατά την άφιξη της αποστολής του Δικεφάλου.

Την επόμενη ημέρα σύσσωμη η οικογένεια του ΠΑΟΚ, που πανηγυρίζει και το πρωτάθλημα στο βόλεϊ κόντρα στον ΟΣΦΠ, γιορτάζει σε κέντρο διασκέδασης, τις σπουδαίες αυτές επιτυχίες.

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 2-1
6/5/2017, Πανθεσσαλικό Στάδιο, Βόλος
Σκόρερ: Μπίσεσβαρ (24′), Ενρίκε (88′)- Χριστοδουλόπουλος (26′)
Διαιτητής: Γιώργος Κομίνης
Εισιτήρια: 19.236

ΠΑΟΚ: (Βλάνταν Ίβιτς) Γλύκος, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Λέοβατς, Κάνιας, Τσίμιροτ (86′ Μαλεζάς), Σάχοβ, Μπίσεσβαρ (90′ Κίτσιου), Κάμπος (73′ Ενρίκε), Πρίγιοβιτς.

ΑΕΚ: (Μανόλο Χιμένεθ) Ανέστης, Γκάλο, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Σίμοες (83′ Αλμέιδα), Γιόχανσον, Χριστοδουλόπουλος (86′ Βάργκας) , Μάνταλος, Ροντριγκες (68′ Γαλανόπουλος), Αραούχο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πριν ένα χρόνο σήκωνε την κούπα (vids-pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.