ΠΑΟΚ

Ο Ιβάν θέλει Σαλπιγγίδη!

Σκέψεις για αλλαγές στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ με το όνομα του «Σάλπι» να παίζει έντονα για τις ακαδημίες
Ο Ιβάν θέλει Σαλπιγγίδη!

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ, αυτή τη φορά από διαφορετικό πόστο, παίρνοντας θέση στα τμήματα υποδομής του Δικεφάλου.

Ενρίκε: «Θα επιστρέψω στον ΠΑΟΚ»

Αλλαγές αναμένονται το επόμενο διάστημα στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ χωρίς ωστόσο να είναι τίποτα οριστικό ακόμη ακόμη αφού δεν έχουν παρθεί τελικές αποφάσεις για το πόσο μεγάλες θα είναι αυτές τελικά.

O Τεέμου Πούκι στη λίστα του ΠΑΟΚ

Πάντως ένα από τα βασικά ονόματα που ακούγονται έντονα στη Μικράς Ασίας είναι αυτό του Δημήτρη Σαλπιγγίδη. Ανάμεσα στις ανακατατάξεις που ίσως υπάρξουν ο «Σάλπι» αναμένεται να είναι μία από τις προσθήκες στελεχών αφού δέχεται έντονο πρέσινγκ από τον Ιβάν Σαββίδη.

Ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου τρέφει μεγάλη εκτίμηση στο πρόσωπο του πρώην αρχηγού του ΠΑΟΚ και θέλει να τον εντάξει ξανά στην οικογένεια της ομάδας. Ο Σαλπιγγίδης είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικός αλλά σε μία τελευταία επικοινωνία της ΠΑΕ μαζί του ήταν ανοιχτός για συνεργασία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime ο 37χρονος άντρας που θέλει να δουλέψει κοντά σε μικρά παιδιά δεν αποκλείεται να αναλάβει θέση στα μικρά τμήματα του ΠΑΟΚ.

Άγιαξ-Βασιλεία: Εσείς τι θα διαλέγατε;

Ο ίδιος άλλωστε σε πρόσφατες δηλώσεις φάνηκε πως έχει γνώση και άποψη για τον τρόπο λειτουργίας των ακαδημιών του ΠΑΟΚ. «Η ομάδα ενώ ξεκίνησε με ένα αρνητικό αέρα διαχείρισης των Ελλήνων ποδοσφαιριστών, αρχίζει και διορθώνεται. Είτε από ανάγκη, είτε επειδή θέλησε να αλλάξει τρόπο σκέψης στην λειτουργία της. Χαίρομαι που βλέπω πολλούς Έλληνες να παίζουν και ελπίζω να μπουν και άλλα παιδιά σιγά σιγά» ανέφερε αρχικά ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής.

«Μακάρι να υπάρξει ένα πάντρεμα των Ελλήνων με τους ξένους για το καλό της ομάδας. Οι ακαδημίες του ΠΑΟΚ είναι σε πολύ καλό επίπεδο και υπάρχει συγκεκριμένο μπάτζετ στον τομέα αυτό. Φυσικά και θα ήθελα στο μέλλον να συμβεί κάτι. Θα ήταν μία ευκαιρία να δουλέψω και να προσφέρω ότι μπορώ από κάποιο πόστο. Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα που βγάζει υγεία, βάζει ή προσπαθεί να βάλει κάποια πράγματα σε σωστή τροχιά και εκεί στοχεύει», είχε πει ο Σαλπιγγίδης τον Ιανουάριο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Ιβάν θέλει Σαλπιγγίδη!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Τοσκίτσης

Ο Νίκος Τοσκίτσης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 12/8/1980. Πρώτος του σταθμός ήταν στα 18 του τα "ΣΠΟΡ του Βορρά". Έχει εργαστεί σχεδόν σε όλες τις αθλητικές εφημερίδες της πόλης ενώ έχει δουλέψει μεταξύ άλλων στο ΑΠΕ, την sportday, της Πράσινη, το sport42 και στο sdna. Με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ασχολείται από το 2006. Ήταν ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας inpaok. Παραμένει εξωτερικός συνεργάτης της γερμανικής εφημερίδας Bild.