«Η Λιντς πρέπει να κοιτάξει τον Πρίγιοβιτς»

Αναφέρει πως είναι καλύτερη λύση από τον Ουρουγουάνο Ερνάντες
«Η Λιντς πρέπει να κοιτάξει τον Πρίγιοβιτς»

Οι φετινές εμφανίσεις του Αλέξάνταρ Πρίγιοβιτς και η έφεσή του στο σκοράρισμα, δεν γίνεται να περάσουν απαρατήρητες από ξένα κλαμπ ενόψει της θερινής μεταγραφικής περιόδου. 

Ο σέντερ φορ του ΠΑΟΚ έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της Λιτς εδώ και μήνες και τώρα ο ιστότοπος «hitc.com» φιλοξενεί άρθρο στο οποίο προτρέπει τη διοίκηση της ομάδας να εξετάσει πιο ζεστά την υπόθεση της μεταγραφή του.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι ο Πρίγιοβιτς σκόραρε για… πλάκα 27 γκολ στη διάρκεια της φετινής σεζόν συμπληρώνοντας έτσι 70 τέρματα την τελευταία τριετία!

Είναι χαρακτηριστικό ότι ενώ ο Ουρουγουανός Αμπέλ Ερνάντες προβάλει ως το βασικό φαβορί για την επίθεση της αγγλικής ομάδας, ωστόσο το εν λόγω άρθρο θεωρεί πως ο Πρίγιοβιτς θα ήταν καλύτερο λύση.

Τονίζει συγκεκριμένα: «Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς ετοιμάζεται να συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας με τη φανέλα της Σερβίας και έτσι εάν η Λιντς θέλει να έχει τύχη, θα πρέπει να κάνει κίνηση πριν το Μουντιάλ. Η ρήτρα του είναι 10 εκατομμύρια ευρώ και το στυλ του ταιριάζει απόλυτα στο αγγλικό ποδόσφαιρο.

Ο Αμπέλ Ερνάντες μπορεί να έχει αποδείξει περισσότερα στην Αγγλία σε σχέση με το πέρασμα του Πρίγιοβιτς στη Ντέρμπι, αλλά επίσης έχει και έναν σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο, σε αντίθεση με τον Πρίγιοβιτς που δεν έχει ιστορικό σοβαρών τραυματισμών».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Η Λιντς πρέπει να κοιτάξει τον Πρίγιοβιτς»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.