ΠΑΟΚ

Στην πόρτα της εξόδου ο Ρέι ίσως και ο Γλύκος!

Ο ΠΑΟΚ θέλει να κερδίσει από την πώληση του Αργεντινού ένα ποσό γύρω στα δύο εκατομμύρια ευρώ
Στην πόρτα της εξόδου ο Ρέι ίσως και ο Γλύκος!

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης με τις εκπληκτικές του εμφανίσεις κάτω από τα δοκάρια της εστίας του ΠΑΟΚ έχει εξασφαλίσει τη θέση του στην ενδεκάδα του Δικεφάλου και για τη νέα σεζόν.

Οι «ασπρόμαυροι» είναι ικανοποιημένοι από αυτόν και θα πορευτούν μαζί του έχοντας σιγουριά πως αυτός θα είναι ο βασικός πορτιέρο της ομάδας. Την ίδια στιγμή όμως την πόρτα της εξόδου θα δει σίγουρα ο Ροντρίγκο Ρέι που ήδη έχει έρθει σε επαφή με ομάδες του εξωτερικού με τον ΠΑΟΚ να έχει κάτσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων μαζί τους.

Ο Δικέφαλος θέλει να κερδίσει από την πώληση του Αργεντίνου ένα ποσό γύρω στα δύο εκατομμύρια ευρώ. Όμως και ο Παναγιώτης Γλύκος είναι πολύ πιθανόν να μην συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ. Οι ιθύνοντες των Θεσσαλονικέων αναζητούν έναν άλλον τερματοφύλακα για να πλαισιώσει τον Πασχαλάκη και τον νεαρό Μάριο Σιαμπάνη που κάνει σπουδαίες εμφανίσεις με την πρωτοπόρο ομάδα Κάτω των 20 ετών του ΠΑΟΚ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στην πόρτα της εξόδου ο Ρέι ίσως και ο Γλύκος!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Τοσκίτσης

Ο Νίκος Τοσκίτσης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 12/8/1980. Πρώτος του σταθμός ήταν στα 18 του τα "ΣΠΟΡ του Βορρά". Έχει εργαστεί σχεδόν σε όλες τις αθλητικές εφημερίδες της πόλης ενώ έχει δουλέψει μεταξύ άλλων στο ΑΠΕ, την sportday, της Πράσινη, το sport42 και στο sdna. Με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ασχολείται από το 2006. Ήταν ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας inpaok. Παραμένει εξωτερικός συνεργάτης της γερμανικής εφημερίδας Bild.