ΠΑΡΑFOOTBALL

Το… γερό μπουρμπουάρ του Ρονάλντο

Αξέχαστη θα μείνει σε κάποιους εργαζόμενους του «Costa Navarino» η διαμονή του Πορτογάλου επιθετικού
Το… γερό μπουρμπουάρ του Ρονάλντο

Μόνο τυχαίο δεν ήταν το «ευχαριστώ» των ανθρώπων του «Costa Navarino» στον Κριστιάνο Ρονάλντο. Τέτοιες… επισκέψεις αποτελούν διαφήμιση, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση υπήρχε και άλλος λόγος.

Η απαίτηση του Πορτογάλου ήταν να φτιαχτεί ειδικός χώρος μπόουλινγκ στη σουίτα όπου διέμενε, όπως αποκαλύπτει η στήλη «Κακίες» της έντυπης έκδοσης του Sportime. Ήθελε να μπορούν να παίξουν τα παιδιά του αλλά και τα παιδιά ενός φιλικού του ζευγαριού που έκανε μαζί διακοπές. Το προσωπικό δεν του χάλασε το χατίρι. Δέκα άτομα εργάστηκαν για δύο μέρες προκειμένου να φτιαχτεί ο χώρος που έπρεπε.

Ο Ρονάλντο το εκτίμησε και φρόντισε να δώσει γερό… μπουρμπουάρ. Έκοψε ένα τσεκ ύψους 20.000 ευρώ και ζήτησε να μοιραστεί ισόποσα σε όσους εργάστηκαν για τον χώρο μπόουλινγκ.

Αποχωρώντας, μάλιστα, ήταν ενθουσιασμένος με όσα συνάντησε, ενώ θεώρησε και γούρικο το «Costa Navarino», αφού κατά τη διάρκεια των διακοπών του έκλεισε και το deal με τη Γιουβέντους. Λέτε να τον ξαναδούμε στα μέρη μας; Ο ίδιος υποσχέθηκε πως θα το προσπαθήσει στο μέλλον να επιστρέψει.

Είχε προταθεί και στη Νάπολι ο Ρονάλντο

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το… γερό μπουρμπουάρ του Ρονάλντο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.