ΠΑΡΑFOOTBALL

Έφυγαν και άφησαν πίσω τον γενικό αρχηγό

Ήταν εντολή του προπονητή σε ομάδα της Super League
Έφυγαν και άφησαν πίσω τον γενικό αρχηγό

Σε όλες τις ομάδες ο προπονητής θέλει να είναι το αφεντικό. Σε άλλες τα καταφέρνει, σε άλλες όχι. Υπάρχει, λοιπόν, και μία στη Super League που τον κόουτς τον παίρνει να κάνει το… κομμάτι του.

Μέσα σε όλα αποφάσισε να μην ακολουθήσει την αποστολή για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ο γενικός αρχηγός. Δεν τον ήθελε στα πόδια του και τον άφησε πίσω να… βγάζει φωτογραφίες στο γήπεδο βλέποντας την Κ20.

Μιλάμε, βέβαια, για τον ίδιο κόουτς που έδιωξε και τον προηγούμενο γυμναστή της ομάδας γιατί θεωρούσε ότι έδινε ειδήσεις στα τοπικά σάιτ. Συμβαίνουν κι αυτά.

Το ψάχνει με Παναθηναϊκό ο Πέκχαρτ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έφυγαν και άφησαν πίσω τον γενικό αρχηγό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.