ΠΑΡΑFOOTBALL

Βήμα πίσω για να πάει… μπροστά

Ο Στέφανος Καπίνο πήγε στην Βέρντερ για να κάνει restart στην καριέρα του
Βήμα πίσω για να πάει… μπροστά

Στη μεταγραφή του Στέφανου Καπίνο αναφέρεται η έντυπη έκδοση του Sportime και συγκεκριμένα ο Agent Greek, κάνοντας γνωστές πτυχές για την περίπτωση του διεθνή τερματοφύλακα.

Ο 24χρονος γκολκίπερ πήρε την απόφαση να κάνει ένα βήμα πίσω στην καριέρα του και να βρεθεί στην Βέρντερ Βρέμης, στην οποία μάλιστα θα είναι και δεύτερος πίσω από τον Πάβλενκα, θέλοντας να πετύχει την επάνοδο του.

Σίγουρα μιλάμε για έναν εξαιρετικά ταλαντούχο παίκτη, ο οποίος όμως έχει έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα . Οι εξελίξεις όμως που συνέβησαν μετά το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, έκαναν τον ίδιο τον παίκτη να καταλάβει πως όσο χαρισματικός και αν είναι, τα θέματα του χαρακτήρα ή του επαγγελματισμού του, μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα.

Έτσι λοιπόν δέχτηκε να κάνει αυτό το βήμα και σιγά-σιγά να επιστρέψει στο επίπεδο που ανήκει, δουλεύοντας σκληρά. Αφού τις εμπειρίες άλλωστε, αν και μόλις 24 ετών τις έχει.

Περισσότερα για το θέμα όμως, μπορείτε να διαβάσετε στην έντυπη έκδοση του Sportime και την στήλη του «Agent Greek».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βήμα πίσω για να πάει… μπροστά», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.