ΠΑΡΑFOOTBALL

Νέο μανατζερικό δίδυμο που δεν περνάει απαρατήρητο

Χούτος και Παυλόπουλος ενώνουν τις δυνάμεις τους
Νέο μανατζερικό δίδυμο που δεν περνάει απαρατήρητο

Σαν κάτι νέο φαίνεται να κινείται στη μανατζερική πιάτσα της χώρας μας και αν τελικά υλοποιηθεί δεν θα περάσει απαρατήρητη. 

Όπως αποκαλύπτει η στήλη «Κακίες» στην έντυπη έκδοση του Sportime, πρωτοστάτες, δυο άνθρωποι του χώρου που γνωρίζουν άριστα το αντικείμενο και οι οποίοι όχι μόνο μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Ο λόγος για τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και νυν agent Λάμπρο Χούτο (φωτό) και τον επί σειρά ετών τεχνικό διευθυντή των ακαδημιών του Πανιωνίου Εβανς Παυλόπουλο!

Oπως ψιθυρίζεται εσχάτως στην ….ψαγμένη ποδοσφαιρική πιάτσα, οι δυο τους -που γνωρίζονται καλά και από την κοινή τους θητεία στον «Ιστορικό»-  θα είναι επικεφαλής του υπό δημιουργία μανατζερικού γραφείου, δίνοντας προτεραιότητα σε νεαρούς ποδοσφαιριστές και στην ανάδειξη ταλέντων, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα προβούν και σε …«μεταγραφές» έτοιμων παικτών.

Αλλωστε η παρουσία του Παυλόπουλου που με την ιδιότητα του σκάουτερ αλλά και με το έμπειρο «μάτι» που διαθέτει έχει αναδείξει δεκάδες ποδοσφαιριστές, αποτελεί εγγύηση.

 

Διαβάστε τα υπόλοιπα παρασκήνια στο Sportime που κυκλοφορεί

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νέο μανατζερικό δίδυμο που δεν περνάει απαρατήρητο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.