ΠΑΡΑFOOTBALL

Γιατί ο Μαρινάκης εκνευρίστηκε με το… χορτάρι

Τι έγινε με τον χλοοτάπητα στο Καραϊσκάκη και το Ρέντη;
Γιατί ο Μαρινάκης εκνευρίστηκε με το… χορτάρι

Μπορεί ο Ολυμπιακός να ξεκίνησε άψογα τη σεζόν με την ευρεία νίκη του επί της Λουκέρνης, ωστόσο ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει έναν λόγο να είναι εκνευρισμένος. 

Όπως αποκαλύπτει η στήλη «Κακίες» στην έντυπη έκδοση του Sportime που κυκλοφορεί στα περίπτερα,  αυτός δεν είναι άλλος από την κακή κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο χλοοτάπητας του «Γ. Καραϊσκάκης», αλλά και των εγκαταστάσεων στου Ρέντη.

Πριν το παιχνίδι με την Λουκέρνη μάλιστα, συνεργάτες του προέδρου του Ολυμπιακού ανέφεραν πως ήταν έξαλλος θεωρώντας πως δεν είχαν συντηρηθεί καλά.

Ενδεικτικό είναι επίσης πως υπήρχε η σκέψη κάποιες προπονήσεις να γίνουν στο γήπεδο του Φωστήρα στον Ταύρο, το οποίο έχει εξαιρετικό χλοοτάπητα ωστόσο δεν προχώρησε. Το αφεντικό των «ερυθρολεύκων» ηρέμησε όταν πήρε διαβεβαιώσεις πως το ζήτημα θα λυθεί λίαν συντόμως και εν πολλοίς οφείλεται στο ότι τις καλοκαιρινές περιόδους, οι υβριδικοί χλοοτάπητες βγάζουν προβλήματα.

Διαβάστε όλα τα παρασκήνια της στήλης «Κακίες» στο Sportime που κυκλοφορεί στα περίπτερα

Τελικές επαφές για Γκιγιέρμε

Σολδάνο: «Θα δούμε τι θα γίνει τις επόμενες ημέρες»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γιατί ο Μαρινάκης εκνευρίστηκε με το… χορτάρι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.