ΠΑΡΑFOOTBALL

Ο Ολυμπιακός και η «καυτή πατάτα» των… κομμένων

Ο καιρός ενδείκνυται για αγορές. Ουχί για πωλήσεις. Μόνο που στου Ρέντη έχουν μείνει… αμανάτι (όπως θέλησε ο Ολυμπιακός) αρκετοί παίκτες. Δεν πρέπει να ακουστεί λάθος, αλλά στις εγκαταστάσεις των «ερυθρόλευκων» είναι … παρατημένα μπόλικα εκατομμύρια ευρώ. Τόσο τιμολογούνται οι «κομμένοι» από το ρόστερ παίκτες του Ολυμπιακού. Βάλτε τα κάτω: μόνο τα συμβόλαια των Μαρίν,...
Ο Ολυμπιακός και η «καυτή πατάτα» των… κομμένων

Ο καιρός ενδείκνυται για αγορές. Ουχί για πωλήσεις. Μόνο που στου Ρέντη έχουν μείνει… αμανάτι (όπως θέλησε ο Ολυμπιακός) αρκετοί παίκτες.

Δεν πρέπει να ακουστεί λάθος, αλλά στις εγκαταστάσεις των «ερυθρόλευκων» είναι … παρατημένα μπόλικα εκατομμύρια ευρώ. Τόσο τιμολογούνται οι «κομμένοι» από το ρόστερ παίκτες του Ολυμπιακού.

Βάλτε τα κάτω: μόνο τα συμβόλαια των Μαρίν, Ταχτσίδης και Ενγκελς κοστίζουν σχεδόν 5.000.000 ευρώ (μεικτά). Αν προσθέσετε και εκείνα των υπόλοιπων, το ποσό μπορεί να αγγίζει το /13 του μπάτζετ!

Κάπως έτσι σκέφτονται στον Ολυμπιακό: αν δεν πουληθούν παίκτες, τότε δεν μπορούν να γίνουν και αγορές!

Διαβάστε τις πληροφορίες που έχει ο Agent Greek στην Έντυπη Έκδοση του Sportime.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Ολυμπιακός και η «καυτή πατάτα» των… κομμένων», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.