ΠΑΡΑFOOTBALL

Ξεκίνησε από νωρίς η γκρίνια

Θα καταφέρει να αντέξει και φέτος ο Μπάμπης Τεννές στη Λαμία;
Ξεκίνησε από νωρίς η γκρίνια

Ένα από τα κλασικά ερωτήματα όταν ξεκινά η σεζόν είναι το ποιοι προπονητές θα προλάβουν την παρέλαση. Και αυτό γιατί άλλοι μπαίνουν στο πρωτάθλημα με το αφεντικό να τους περιμένει στη γωνία και άλλοι έχουν περιθώρια λάθους.

Τι ισχύει στη Λαμία με τον Μπάμπη Τεννέ; Η σχέση του με τον Πανουργιά Παπαϊωάννου είναι άριστη. Ωστόσο, έχει και ο ισχυρός άνδρας της ομάδας τα… σκαμπανεβάσματά του. Τον πιάνει μερικές φορές και στραβώνει εύκολα, ενώ άλλες αποθεώνει τους πάντες.

Ας πούμε, μετά το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης, δεν ήταν στα καλύτερά του. Στα πηγαδάκια που σχηματίστηκαν υπήρχε αρκετή γκρίνια. Γιατί όμως; Λέτε αυτό να δείχνει κάτι; Στα αποδυτήρια, πάντως, άπαντες είναι πεπεισμένοι πως η Λαμία φέτος θα παρουσιαστεί σαφέστατα βελτιωμένη…

Παπαϊωάννου: «Θα προσπαθήσουμε να φιλοξενήσουμε οπαδούς του Άρη»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ξεκίνησε από νωρίς η γκρίνια», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.