ΠΑΡΑFOOTBALL

Μπουζούκης: Ο πιτσιρικάς που ωρίμασε πρόωρα

Ο νεαρός άσος του Παναθηναϊκού διαχειρίζεται εξαιρετικά την δημοσιότητα, αλλά και το ποδοσφαιρικό του μέλλον
Μπουζούκης: Ο πιτσιρικάς που ωρίμασε πρόωρα

Το εξαιρετικό ξεκίνημα του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα της Super League, έχει φέρει πολλά από τα πιτσιρίκια του Γιώργου Δώνη στο προσκήνιο. Ο Γιάννης Μπουζούκης όμως είναι αυτός που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή και όχι άδικα.

Με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του δικαιωματικά συζητείται το όνομά του, κάτι που υπό διαφορετικές συνθήκες αυτό θα ήταν κάτι… επικίνδυνο για έναν παίκτη που μόλις άρχισε να «χτίζει» το όνομά του.

Όχι όμως για τον Μπουζούκη. Ο νεαρός άσος του Παναθηναϊκού, διαχειρίζεται εξαιρετικά μέχρι στιγμής τόσο την δημοσιότητα, όσο και το ποδοσφαιρικό του μέλλον.

Όπως αναφέρει η στήλη Agent Greek της έντυπης έκδοσης του Sportime, ο μικρός δεν ασχολείται με τον ντόρο που υπάρχει γύρω από το όνομά του, αλλά προσπαθεί να δουλέψει όσο περισσότερο μπορεί, ώστε να γίνει ο ηγέτης της ομάδας. Από εκεί, όπως αναφέρει και η στήλη, θα διαχειριστεί και το μέλλον του στον σύλλογο, καθώς αυτό που είναι στο μυαλό του, είναι η αναπροσαρμογή του συμβολαίου του.

Δικαιωματικά καθώς αν συνεχίσει να κάνει τέτοιες εμφανίσεις, το κασέ του θα ανέβει αρκετά. Δεν προσπαθεί όμως να το τρέξει το θέμα. Το αντίθετο μάλιστα. Προσπαθεί να βελτιώσει κι άλλο το παιχνίδι του και θα περιμένει όταν θα έρθει η ώρα για να ανανεώσει το συμβόλαιό του, να δει πως θα πάρει τα χρήματα που αξίζει.

Προβιβάζονται κι άλλα πιτσιρίκια από τις «πράσινες» ακαδημίες!

Σε δύο γκρουπ η προπόνηση, δοκιμάζεται Αφρικανός

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μπουζούκης: Ο πιτσιρικάς που ωρίμασε πρόωρα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.