ΠΑΡΑFOOTBALL

Ποιος ατζέντης επιβίωσε στον Ολυμπιακό και γιατί…

Το φεγγάρι δεν ήταν… καλό. Η σχέση «Ολυμπιακός- συνεργαζόμενοι μάνατζερ παικτών» πέρασε από μπόλικα κύματα και κλίνει προς τον… άσο! Κάποιοι έχουν πέσει σε δυσμένεια, άλλοι βρίσκονται σε… πόλεμο! Ένας  μάνατζερ βρίσκεται στο απυρόβλητο και δεν θα μας απασχολήσει. Τον λένε Ζόρζε Μέντες και κάνει δουλειές εκατομμυρίων. Όλοι οι υπόλοιποι αλλοδαποί ατζέντηδες «βράζουν» στο ίδιο…...
Ποιος ατζέντης επιβίωσε στον Ολυμπιακό και γιατί…

Το φεγγάρι δεν ήταν… καλό. Η σχέση «Ολυμπιακός- συνεργαζόμενοι μάνατζερ παικτών» πέρασε από μπόλικα κύματα και κλίνει προς τον… άσο!

Κάποιοι έχουν πέσει σε δυσμένεια, άλλοι βρίσκονται σε… πόλεμο!

Ένας  μάνατζερ βρίσκεται στο απυρόβλητο και δεν θα μας απασχολήσει. Τον λένε Ζόρζε Μέντες και κάνει δουλειές εκατομμυρίων.

Όλοι οι υπόλοιποι αλλοδαποί ατζέντηδες «βράζουν» στο ίδιο… καζάνι. Εκτός από έναν! Όχι φυσικά τον Μέντες.  Αυτός σας είπαμε είναι εκτός ορίων.

Ο Πιερ Ισά έχει διαχρονική παρουσία στα «κυκλώματα» της ομάδας και διαθέτει απευθείας επαφή με τα ανώτερα κλιμάκια. Την ίδια στιγμή, ο άλλοτε αμυντικός του ΟΦΗ και του Ολυμπιακού έχει υποπέσει σε λάθη και όμως έχει καταφέρει να την βγάλει… καθαρή.

Παράλληλα, έχοντας ως εχέγγυο τις εμφανίσεις του Μαντί Καμαρά, ο Ισά  βρίσκεται στον… μανατζερικό αφρό  των «ερυθρόλευκων».

Αν δε καταφέρει να βελτιωθεί και στον τομέα των πωλήσεων, η καθιέρωσή του θα είναι δεδομένη.

Το ποστάρισμα του Βράνιες για τον Φύσσα (pic)

Γιατί μουρμουράνε με Λούμπος στον ΠΑΟΚ – Τι του χρεώνουν

Άγιαξ – ΑΕΚ: «Αίαντας» (λιγότερο) πιστός στην παράδοση (vids)

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ποιος ατζέντης επιβίωσε στον Ολυμπιακό και γιατί…», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.