ΠΑΡΑFOOTBALL

Ολυμπιακός: Ποιος παίκτης του δεν είναι ακόμη… fit!

Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειας. Χρειάζεται υπομονή. Και μπόλικη προπόνηση, προκειμένου να επιτευχθεί ο σκοπός που έχει θέσει ο Ολυμπιακός. Στον Ολυμπιακό μετρούν αντίστροφα έτσι ώστε να συμπεριληφθεί για πρώτη φορά σε αποστολή αγώνα ο Γιάγια Τουρέ. Ο Αφρικανός αναμένεται να πάρει το… χρίσμα είτε στο ματς με τον ΠΑΟΚ, είτε σε αυτό με τη...
Ολυμπιακός: Ποιος παίκτης του δεν είναι ακόμη… fit!

Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειας. Χρειάζεται υπομονή. Και μπόλικη προπόνηση, προκειμένου να επιτευχθεί ο σκοπός που έχει θέσει ο Ολυμπιακός.

Στον Ολυμπιακό μετρούν αντίστροφα έτσι ώστε να συμπεριληφθεί για πρώτη φορά σε αποστολή αγώνα ο Γιάγια Τουρέ. Ο Αφρικανός αναμένεται να πάρει το… χρίσμα είτε στο ματς με τον ΠΑΟΚ, είτε σε αυτό με τη Μίλαν.

Εκείνος, όμως, που θα αργήσει παραπάνω είναι ο Ματίας Ναουέλ. Ο Αργεντινός εξτρέμ, ο οποίος ήλθε από τη Βιγιαρεάλ διαθέτει χαμηλές ενδείξεις στα… αερόβια και χρειάζεται ακόμη ένα μήνα για να είναι… fit, προκειμένου να βγάλει ένα ολόκληρο ενενηντάλεπτο.

Γκέραλντ Ασαμόα, ο άνθρωπος που κέρδισε τις καρδιές ενός έθνους

Η Τσέλσι κυνηγάει ένα μοναδικό ρεκόρ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Ποιος παίκτης του δεν είναι ακόμη… fit!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.