ΠΑΡΑFOOTBALL

Δεν πείθει…

Ο ΟΦΗ βρίσκεται στο σωστό μονοπάτι. Επέστρεψε στη Super League με σκοπό να μείνει. Η αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς δίνει αυτή την… αίσθηση. Μόνο που οι αλλαγές δεν πρόκειται να περιοριστούν μόνο στο διοικητικό κομμάτι. Σειρά θα πάρει το ποδοσφαιρικό και το προπονητικό τμήμα. Πρώτος στη… λίστα παραπόνων είναι ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Παπαδόπουλος....
Δεν πείθει…

Ο ΟΦΗ βρίσκεται στο σωστό μονοπάτι. Επέστρεψε στη Super League με σκοπό να μείνει. Η αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς δίνει αυτή την… αίσθηση.

Μόνο που οι αλλαγές δεν πρόκειται να περιοριστούν μόνο στο διοικητικό κομμάτι. Σειρά θα πάρει το ποδοσφαιρικό και το προπονητικό τμήμα.

Πρώτος στη… λίστα παραπόνων είναι ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Παπαδόπουλος. Μέχρι τώρα δεν πείθει 100%. Και το σημερινό παιχνίδι κόντρα στην Ξάνθη (στην οποία έχει υπάρξει και ως παίκτης και ως προπονητής) μπορεί να αποδειχθεί κομβικό, ειδικά αν οι Κρητικοί ηττηθούν.

Ο ΠΑΟΚ περιμένει με… άσο στο μανίκι του την ΑΕΚ

Ολυμπιακός: Ποιος παίκτης του δεν είναι ακόμη… fit!

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Οι σκέψεις Ουζουνίδη για την Τούμπα

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δεν πείθει…», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.