ΠΑΡΑFOOTBALL

O Κονέ ψάχνει ομάδα και μάνατζερ

Ο Παναγιώτης Κονέ βρίσκεται μπροστά από ένα διπλό μονοπάτι. Δεν αναζητεί μόνο την επόμενη ομάδα της καριέρας του, αλλά και τον επόμενο εκπρόσωπό του. Εκείνον που θα του ανοίξει την… πόρτα σε μία ευρωπαϊκή ομάδα και μάλιστα μακριά από την Ιταλία. Ο ίδιος επέλεξε να μείνει δίχως ομάδα και γνωρίζει πως τα συμβόλαια προηγούμενων ετών...
O Κονέ ψάχνει ομάδα και μάνατζερ

Ο Παναγιώτης Κονέ βρίσκεται μπροστά από ένα διπλό μονοπάτι. Δεν αναζητεί μόνο την επόμενη ομάδα της καριέρας του, αλλά και τον επόμενο εκπρόσωπό του.

Εκείνον που θα του ανοίξει την… πόρτα σε μία ευρωπαϊκή ομάδα και μάλιστα μακριά από την Ιταλία.

Ο ίδιος επέλεξε να μείνει δίχως ομάδα και γνωρίζει πως τα συμβόλαια προηγούμενων ετών έχουν περάσει και δύσκολα θα γυρίσουν ξανά. Ήδη έχει κάνει δύο ραντεβού, προκειμένου να βρει τον νέο ατζέντη του, ο οποίος θα του βρει τη νέα ομάδα του. Όμως και στις δύο περιπτώσεις συμφωνία δεν υπήρξε.

Χωρίς νέα προβλήματα ο ΟΦΗ στην Ξάνθη

Δύο επιστροφές έχει ο Λεβαδειακός για το ΟΑΚΑ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «O Κονέ ψάχνει ομάδα και μάνατζερ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.