ΠΑΡΑFOOTBALL

Ο Χατζηγιoβάνης δε θα έχει ανάγκη κανέναν… παπατζή

Ταλέντο έχει, στοιχεία έχει. Ποτέ δεν του έλειπαν αυτά. Αλλού έχανε ο Τάσος Χατζηγιοβάνης και τόσα χρόνια τα… έχασε. Δεν πειράζει, έχει περισσότερα μπροστά του και φέτος δείχνει να έχει μπει σε σωστές ράγες. Αλλά o ατζέντης στην στήλη Agent Greek του Sportime της Τετάρτης, εφιστά την προσοχή. Μην το τρελάνουμε το παιδί. Κανείς, μα...
Ο Χατζηγιoβάνης δε θα έχει ανάγκη κανέναν… παπατζή

Ταλέντο έχει, στοιχεία έχει. Ποτέ δεν του έλειπαν αυτά. Αλλού έχανε ο Τάσος Χατζηγιοβάνης και τόσα χρόνια τα… έχασε. Δεν πειράζει, έχει περισσότερα μπροστά του και φέτος δείχνει να έχει μπει σε σωστές ράγες.

Αλλά o ατζέντης στην στήλη Agent Greek του Sportime της Τετάρτης, εφιστά την προσοχή. Μην το τρελάνουμε το παιδί. Κανείς, μα κανείς δεν «συγκινείται» με πέντε ματς. Διάρκεια χρειάζεται.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, όσα διαβάζετε αυτές τις μέρες, παπατζήδων κουβέντες είναι. Τίποτα περισσότερο. Εννοείται πως το «φρούτο» θα το τσεκάρουν, δεν χάνονται αυτά. Αλλά κανείς δεν αγοράστηκε, πουλήθηκε, μάγεψε, αγαπήθηκε με ένα μήνα ποδοσφαίρου. Το παρήγορο και θετικό είναι πως οι ατζέντηδες που χειρίζονται τον εξτρέμ του Παναθηναϊκού δεν συμμετέχουν σε αυτό το πανηγυράκι.

Κρατάνε χαμηλά την μπάλα, πολύ απλά γιατί γνωρίζουν τη διαδικασία. Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε πως κόσμο το περασμένο Σ/Κ είχαν φέρει για το δίδυμο που έχουν στην k20 του ΠΑΟΚ (Τσαούσης, Διαμαντής, αριστερός μπακ και στόπερ αντίστοιχα) και όχι (τόσο) για τον Χατζηγιοβάνη.

Αυτός, στο τέλος τέλος, εφόσον συνεχίσει έτσι, θα «δουλευτεί» μόνος του. Από αλλού λοιπόν γίνεται η «ζημιά», εφήμερη και πρόσκαιρη μόνο, από ανθρώπους που νομίζουν πως ακόμη και εδώ, στην παραγινωμένη από φέσια και παραμύθια Ελλάδα, δεν γίνεται να μοιράζεις συνεχώς καθρεφτάκια στους ιθαγενείς.

Ο Κασναφέρης έφαγε τις… τρικλοποδιές

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Χατζηγιoβάνης δε θα έχει ανάγκη κανέναν… παπατζή», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.