ΠΑΡΑFOOTBALL

Στα νύχια του… «Μιχαλανδρέα»

Ο άτυπος σύμβουλος του Κομπότη που «έφαγε» στην γωνία τους Κασναφέρη και Φαράντο
Στα νύχια του… «Μιχαλανδρέα»

Οι εξελίξεις στον Λεβαδειακό με την απομάκρυνση των Φαράντου –Κασναφέρη ήταν για τους περισσότερους καταιγιστικές και απρόσμενες. Όχι όμως γι αυτούς που γνώριζαν πρόσωπα και πράγματα μέσα στην ομάδα.

Όπως αποκαλύπτει η έντυπη έκδοση του Sportime και η στήλη «Κακίες», υπαίτιος γι΄ αυτή την εξέλιξη ήταν o άτυπος σύμβουλος (πρώην ποδοσφαιριστής και συγκατηγορούμενος του στην υπόθεση «Koriopolis») του Γιάννη Κομπότη.

Ο συγκεκριμένος εμφανίζεται στην πόλη της Βοιωτίας, τα τελευταία χρόνια, με διαφορετικό ονοματεπώνυμο  από το κανονικό του, έχοντας το προσωνύμιο «Μιχαλανδρέας».

Ο «Μιχαλανδρέας» επικράτησε κατά κράτος του Κασναφέρη, από τη στιγμή  που ο τελευταίος με την ιδιότητα του ποδοσφαιρικού διευθυντή, θέλησε να τον «φάει» υποβιβάζοντας τον στις ακαδημίες της ΠΑΕ, κάτι που επί της ουσίας δεν έγινε ποτέ!

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, από εκείνη την στιγμή και μετά,  έστησε έναν ολόκληρο μηχανισμό …παρακολούθησης των κινήσεων των Κασναφέρη και Φαράντου καθώς ο τελευταίος έκανε την μοιραία κίνηση να υποτιμήσει την δύναμη του «Μιχαλανδρέα» και την επιρροή του στον Κομπότη, κάνοντας «κολλεγιά” με τον παλαίμαχο  διαιτητή.

Ετσι  έφαγε το κεφάλι του ύστερα από 15χρόνια συναπτούς παρουσίας στην ομάδα.

Μάλιστα το τελευταίο διάστημα συνέβησαν διάφορα περιστατικά, τα οποία μπορείτε να διαβάσετε στην έντυπη έκδοση, που μοιραία οδήγησαν σε αυτή την εξέλιξη.

Περισσότερο ρεπορτάζ και “καυτά” παρασκήνια στο Sportime που κυκλοφορεί.   

Ο Κασναφέρης έφαγε τις… τρικλοποδιές

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στα νύχια του… «Μιχαλανδρέα»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.