ΠΑΡΑFOOTBALL

ΑΕΛ: Ο Κούγιας θα ζητήσει ξένους διαιτητές!

Η επιθυμία του μεγαλομετόχου των "βυσσινί" από τον Μέλο Περέιρα
ΑΕΛ: Ο Κούγιας θα ζητήσει ξένους διαιτητές!

Από αλλού το περίμεναν, ο Βασιλειάδης, η ΕΠΟ και οι «μεγάλοι», από αλλού προέκυψε το πρόβλημα με το «καλημέρα» του πρωταθλήματος.

Αν και η διαιτησία του Λάμπρου και μάλιστα σε παιχνίδι της ΑΕΛ του Αλέξη Κούγια, ήταν πολύ «προχώ» για να είναι τυχαία…

Είναι φανερό πλέον, πως με το ματς της Ξάνθης με τη Λάρισα άνοιξαν οι «ασκοί του Αιόλου» και ουδείς μπορεί να προβλέψει την εξέλιξη.

Ειδικά αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες που θέλουν τον γνωστό ποινικολόγο να απαιτεί κι αυτός την τοποθέτηση ξένων διαιτητών σε όλα τα κρίσιμα παιχνίδια που θα δώσει η ΑΕΛ από δω και στο εξής, αρχής γενομένης από αυτό με την Λαμία την επόμενη αγωνιστική!

Ένα παιχνίδι που για τον Κούγια, μετά και τις αναφορές του για το νέο διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος της Λαμίας Γιώργου Κασναφέρη, παίρνει άλλη διάσταση…

Μετά τον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ, τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και χθες τον Αρη, πρόθεση του Αλέξη Κούγια είναι να σφυρίζουν ξένοι διαιτητές και τους «βυσσινί» σε αγώνες που θα είναι άκρως καθοριστικοί για το μέλλον τους στην κατηγορία.

Μάλιστα, οι σχετικές πληροφορίες αναφέρουν πως ο ιδιοκτήτης της Θεσσαλικής ΠΑΕ θα μεταφέρει το αίτημά του στον υφυπουργό Αθλητισμού, ένα αίτημα που πιθανόν να έχει πολλαπλό αντίκτυπο.

Δηλαδή αυτό να ισχύσει για όλες τις ομάδες που θα παλέψουν για την παραμονή στην κατηγορία, δηλαδή Λαμία, ΟΦΗ, Λεβαδειακό, Απόλλωνα και όποιον άλλον βρεθεί στην διακεκαυμένη ζώνη.

Φυσικά αυτό για να περάσει, θα πρέπει πρώτα να το θέλουν οι ίδιες οι ομάδες, ενώ αν μη τι άλλο θα αποτελέσει νέο τεράστιο πλήγμα στην ήδη ημιθανή ελληνική διαιτησία που βλέπει ξένους διαιτητές Β’ διαλογής να έρχονται να σφυρίζουν ντέρμπι υψηλής επικινδυνότητας και να μην ανοίγει ρουθούνι…

ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΗΛΗ “ΚΑΚΙΕΣ” ΤΗΣ ΕΝΤΥΠΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ (10/10) ΤΟΥ SPORTIME

Η… στάμπα του Ερέρα και πως θα την αποβάλλει

Γερό «χέρι» στον Χατζηγιοβάνη

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΛ: Ο Κούγιας θα ζητήσει ξένους διαιτητές!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.