ΠΑΡΑFOOTBALL

Το… ξανασκέφτηκε ο Ανιγκό

Ο Γάλλος τεχνικός άλλαξε γνώμη την τελευταία στιγμή και παρέμεινε στον Πανιώνιο
Το… ξανασκέφτηκε ο Ανιγκό

Πολλά θέματα είχαν δημιουργήσει τα αρνητικά αποτελέσματα στον Ζοσέ Ανιγκό, ο οποίος έφτασε λίγο πριν τη δήλωση της παραίτησής του από τον πάγκο του Πανιωνίου.

Όπως αναφέρει όμως η έντυπη έκδοση του Sportime και συγκεκριμένα η στήλη «Κακίες», η νίκη της ομάδας της Νέας Σμύρνης επί του Άρη ήταν εκείνη που κατάφερε να κρατήσει το Γάλλο στην «πλατεία», δίνοντάς του την ευκαιρία να σκεφτεί «καθαρά», αλλάζοντας του τελικώς γνώμη.

Στο μυαλό του πολύπειρου τεχνικού φαίνεται ότι επικράτησαν δεύτερες σκέψεις για την απόφασή του και έτσι συνεχίζει κανονικά στον πάγκο της ομάδας, ενώ ακούγονται αρκετά ονόματα Ελλήνων προπονητών ως υποψήφιοι αντικαταστάτες του.

Πάντως τονίζεται ότι ανεξάρτητα από το αν θα μείνει τελικώς ή φύγει ο Ανιγκό, δείχνει ότι έχει αρκετά συμβιβαστικές τάσεις προς τη διοίκηση, κάτι που προαναγγέλλει τις αλλαγές που θα γίνουν τον Ιανουάριο.

Συγκεκριμένα αναμένεται να λυθούν 7 συμβόλαια, μεταξύ αυτών βρίσκονται των Μάλερμπ, Ντε Ταντέο, Σεράφ, Αλί και Άλμπεργκ, αλλά και δύο Ελλήνων που δεν έχουν προσφέρει τα αναμενόμενα.

Για την αντικατάσταση τους η διοίκηση θα κινηθεί όπως γίνεται γνωστό στην εσωτερική αγορά, ενώ πάντα ο Πανιώνιος κοιτά και τις μικρές κατηγορίες.

Προσεκτικές… κινήσεις για Βλαχοδήμο

Τι εννοούσε ο Κούγιας;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το… ξανασκέφτηκε ο Ανιγκό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.