ΠΑΡΑFOOTBALL

Ο Νίκος Νταμπίζας εδραιώνεται

Η επιλογή του Κώστα Κωνστάντου στον Παναθηναϊκό δεν προέρχεται από τον Ταϊλανδό. Είναι επιλογή, προώθηση, εισήγηση – προς κάθε ενδιαφερόμενο – του Νίκου Νταμπίζα. O οποίος, παρότι… by the book, όπου βρίσκει ευκαιρία να εδραιώσει τη θέση του στο νέο modus operandi του συλλόγου, δεν την αφήνει αναξιοποίητη. Τα νέα (συν)αφεντικά του «τριφυλλιού» απλώς, στη...
Ο Νίκος Νταμπίζας εδραιώνεται

Η επιλογή του Κώστα Κωνστάντου στον Παναθηναϊκό δεν προέρχεται από τον Ταϊλανδό. Είναι επιλογή, προώθηση, εισήγηση – προς κάθε ενδιαφερόμενο – του Νίκου Νταμπίζα.

O οποίος, παρότι… by the book, όπου βρίσκει ευκαιρία να εδραιώσει τη θέση του στο νέο modus operandi του συλλόγου, δεν την αφήνει αναξιοποίητη.

Τα νέα (συν)αφεντικά του «τριφυλλιού» απλώς, στη συγκεκριμένη περίπτωση, αποδέχτηκαν – κατόπιν συναντήσεων – την εισήγηση/πρόταση του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, αφού πρώτα είχε πειστεί σχετικά ο Γιάννης Αλαφούζος.

H απόφαση ανήκει στον Μπίσεσβαρ

Σύλληψη ατζέντη, προπονητών και διαιτητών για στήσιμο αγώνων!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Νίκος Νταμπίζας εδραιώνεται», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.