ΠΑΡΑFOOTBALL

Έχασαν την ευκαιρία τους οι διεθνείς

Το ματς που θα μπορούσε να τους εκτοξεύσει
Έχασαν την ευκαιρία τους οι διεθνείς

Πάνω από 30 scouts βρέθηκαν στην Παρασκευή (12/10) στο ματς της Κροατίας με την Ελλάδα για τα προκριματικά του Euro 2019. Οι διεθνείς μας, όμως, στην Ελπίδων την… πάτησαν!

Η εικόνα τους ήταν απογοητευτική. Προσοχή, δεν λέμε ότι οι scouts βρέθηκαν κυρίως για εκείνους. Οι περισσότεροι τους Κροάτες ήθελαν να δουν. Αλλά και πάλι, η ευκαιρία δόθηκε στους παίκτες του Αντώνη Νικοπολίδη και εκείνοι την πέταξαν.

Ο Λημνιός δεν είχε ούτε μία προσπάθεια on target. Ο Λάμπρου πρέπει να «χτίσει» σε μούσκουλα. Νικολάου αποβλήθηκε, ενώ έδειξε έξω από τα νερά του επηρεασμένος από την απραξία στον Ολυμπιακό, όπως και ο Ανδρούτσος. Όσο για τον Πασαλίδη; Είχε το αυτογκόλ. Και εκείνος και ο Κυριακόπουλος, έδειξαν ότι δύσκολα θα ξεφύγουν από τα ελληνικά σύνορα. Τέλος, ο Γαλανόπουλος ακόμη και στην Ελπίδων παραμένει ένας αξιοπρεπής ρολίστας!

Το άλλοθι και το… φάουλ του Νικοπολίδη

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έχασαν την ευκαιρία τους οι διεθνείς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.