ΠΑΡΑFOOTBALL

Ελληνικός… πόλεμος για τον Ματέο Γκαρσία

Ο παίκτης έχει αφήσει καλές εντυπώσεις και παρακολουθείτε στενά από πολλούς
Ελληνικός… πόλεμος για τον Ματέο Γκαρσία

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχουν αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις στο φετινό πρωτάθλημα με τις εμφανίσεις του, είναι ο Ματέο Γκαρσία.

Ο Αργεντινός επιτελικός είναι ο κομβικότερος παίκτης στο ρόστερ του Άρη, καθώς η μπάλα περνάει συνέχεια από τα πόδια του, κάτι που φαίνεται από τα στατιστικά του έχοντας πετύχει τέσσερα γκολ και έχοντας δώσει και μία ασίστ.

Όπως αναφέρει μάλιστα η έντυπη έκδοση του Sportime και συγκεκριμένα ο «Agent Greek», ο 22χρονος βρίσκεται στα ραντάρ των τριών μεγάλων που δίνουν τον αγώνα τους για το πρωτάθλημα, αφού δύσκολα θα μπορέσει ο Άρης να πληρώσει τα λεφτά για την αγορά του.

Όλοι λοιπόν έχουν ψαχτεί για τον ποδοσφαιριστή, μιλώντας στη Λας Πάλμας στην οποία ανήκει, που είναι ένα κλαμπ γνωστό για τα deals που κάνει με την ελληνική αγορά.

Σίγουρα η υπόθεση έχει πολύ μέλλον και θα μας απασχολήσει έντονα και στην συνέχεια, ειδικά αν ο Γκαρσία συνεχίσει σε αυτούς τους ρυθμούς.

Πίσω στα παλιά… λημέρια ο Ρέτσος

Εκεί… κολλάει του Λόπες

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ελληνικός… πόλεμος για τον Ματέο Γκαρσία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.