ΠΑΡΑFOOTBALL

Στη γύρα για εξτρέμ ο Ατρόμητος

Η πορεία του Ατρόμητου είναι εξαιρετική. Αυτό δε σημαίνει πως στο Περιστέρι θα επαναπαυθούν στις προσωρινές… δάφνες τους. Ήδη ο Ατρόμητος κινείται για να ενισχυθεί.  Ο σχεδιασμός για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου έχει ήδη ξεκινήσει. Και ο Νο1 στόχος είναι η ανεύρεση ενός εξτρέμ. Ο Φελίπε Μπρούνο διαθέτει προοπτική, αλλά δεν έχει διάρκεια ως...
Στη γύρα για εξτρέμ ο Ατρόμητος

Η πορεία του Ατρόμητου είναι εξαιρετική. Αυτό δε σημαίνει πως στο Περιστέρι θα επαναπαυθούν στις προσωρινές… δάφνες τους. Ήδη ο Ατρόμητος κινείται για να ενισχυθεί. 

Ο σχεδιασμός για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου έχει ήδη ξεκινήσει.

Και ο Νο1 στόχος είναι η ανεύρεση ενός εξτρέμ.

Ο Φελίπε Μπρούνο διαθέτει προοπτική, αλλά δεν έχει διάρκεια ως τώρα στην απόδοσή του. Είναι βέβαια ο παίκτης που πιστεύει περισσότερο από όλους τους υπόλοιπου ο Νταμίρ Κάναντι. Από όσους θα αναφέρουμε παρακάτω. Θα πάρει κι άλλες ευκαιρίες, πρέπει όμως να δέιξει πράγματα μέσα στο γήπεδο.

Ο Κλαρκ Ενσικουλού είναι η μεταγραφή-flop. Όπου «flop», αποτυχία. Καμία σχέση δεν έχει με τον παίκτη που έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις πέρυσι. Και μάλιστα στον Πλατανιά. Μια ομάδα που μόνο απλό δεν ήταν κατά την περασμένη αγωνιστική περίοδο να δείξεις πράγματα.

Ο Γιώργος Μανούσος και o Αρμίν Μούγιακιτς δεν έχουν ακόμη ξεκάθαρη αγωνιστική ταυτότητα. Ο λόγος είναι πως δεν τους έχουμε δει και πολύ μέσα στο γήπεδο. Κι αν δεν δεις, δεν μπορείς να κρίνεις με ασφάλεια. Αν και για να μην αγωνίζονται συχνά, κάποιος λόγος θα υπάρχει.

Και έτσι ο μοναδικός κανονικός ακραίος (σ.σ.: φυσική του θέση είναι πίσω από φορ) εμφανίζεται ο Ρόλαντ Ουγκράι, ο οποίος σε 6 αγώνες έχει σημειώσει 2 γκολ και έχει μοιράσει μία ασίστ. Οπότε…

Ο Σάμαρης και το απίθανο come back του

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στη γύρα για εξτρέμ ο Ατρόμητος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.