ΠΑΡΑFOOTBALL

Ο Ουγκράι είναι… λαβράκι!

Ο Ατρόμητος έπεσε μέσα με την απόκτηση του Ρολάντ Ουγκράι…
Ο Ουγκράι είναι… λαβράκι!

Ο Ρόλαντ Ουγκράι αποδεικνύεται λίρα…. εκατό για τον Ατρόμητο μέχρι στιγμής και είναι πολύ πιθανό να φέρει άμεσα λεφτά στους Περιστεριώτες.

Όπως αναφέρει η στήλη «Agent Greek» στην έντυπη έκδοση του Sportime, ο Ουγκράι έχει προκαλέσει αρκετή συζήτηση γύρω από το όνομά του:

«Σε καλή ηλικία (26), με εξαιρετικές πρώτες εντυπώσεις, αρκετό σούσουρο ήδη γύρω από την (προφανή) ποιότητα του, «βολικό» συμβόλαιο (ολοκληρώνεται το 2020, οπότε το καλοκαίρι είτε ανανεώνει είτε πωλείται), με αγωνιστική ευρύτητα (μπορεί να παίξει οπουδήποτε στην επίθεση).

Λαβράκι από το πουθενά βρήκε πάλι ο Σπανός (ο Αγγελόπουλος για την ακρίβεια). Θα βγάλει – και γρήγορα – λεφτά, εντός συνόρων, από τον Ουγκράι…».

Περισσότερες λεπτομέρειες για το συγκεκριμένο θέμα, αλλά και παρασκήνια μπορείτε να διαβάσετε στην έντυπη έκδοση του Sportime.

Το θέμα στον Ολυμπιακό είναι αν αγοράζουμε…

Το μανατζερικό… ντόμινο που μπλέκει τον Ολυμπιακό

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Ουγκράι είναι… λαβράκι!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.