ΠΑΡΑFOOTBALL

Αυτός είναι ο… εχθρός του Ηρακλή

Ποιος προσπαθεί να δημιουργήσει προβλήματα στους «κυανόλευκους»
Αυτός είναι ο… εχθρός του Ηρακλή

Ξεκινάς μία νέα προσπάθεια; Είναι δεδομένο ότι δεν θα βρεις μόνο φίλους στην πορεία. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Ηρακλή. Εχθρός υπάρχει και προσπαθεί να του βάλει τρικλοποδιές.

Ο ανταγωνισμός, βλέπετε, είναι πολύ μεγάλος στη Football League. Ένας ανεβαίνει και ο δεύτερος πάει μπαράζ. Όσο για το έπαθλο, πολύ σημαντικό.

Γι’ αυτό και υπάρχει άνθρωπος που προσπαθεί να βγάλει τους «κυανόλευκους» εκτός μάχης με πλάγιους τρόπους. Να εκμεταλλευτεί για παράδειγμα το πρόβλημα που έχουν με παλιές οφειλές.

«Πήγαινε να διεκδικήσεις τα χρήματά σου. Κάνε εσύ προσφυγή και εγώ είμαι εδώ για σένα. Θα σε προστατέψω», είναι το μήνυμα που στέλνει σε διάφορους παίκτες.

Ποιος είναι ο εχθρός; Ε δεν θέλει και πολύ για να το καταλάβετε! Πρόκειται για… απλό φίλαθλο άλλης ομάδας που ασχολείται και με τα κοινά της πόλης του.

Ηρακλής: Στον «πάγο» τρεις

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αυτός είναι ο… εχθρός του Ηρακλή», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.