ΠΑΡΑFOOTBALL

Γι’ αυτό έφυγε ο Ηλιάδης

Ποια είναι τα πραγματικά αίτια της απομάκρυνσης του 25χρονου μεσοεπιθετικού από τα Τρίκαλα
Γι’ αυτό έφυγε ο Ηλιάδης

Παρελθόν από την ομάδα των Τρικάλων αποτελεί από την Πέμπτη (8/11) ο Αντώνης Ηλιάδης.

Σύμφωνα με τους Θεσσαλούς, ο λόγος της λύσης της συνεργασίας των δύο πλευρών είναι τα πειθαρχικά παραπτώματα που υπέπεσε ο ποδοσφαιριστής.

Στον ΑΟΤ προσπάθησαν να υποβαθμίσουν τον 25χρονο μεσοεπιθετικό, λόγω των “νυχτοπερπατημάτων” του.

Αλλά η πραγματικότητα δεν είναι αυτή. Μόνο μια φορά έδωσε δικαιώματα ο Ηλιάδης, το περασμένο καλοκαίρι.

Οι “κυανέρυθροι” το… κράτησαν στην μνήμη τους και δεν του το συγχώρεσαν.

Ωστόσο, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής είναι αυτός που ζήτησε να αποχωρήσει από τον σύλλογο λόγω της σχέσης του με τον Ράτκο Ντόστανιτς.

Δεν είναι μάλιστα, ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που έχει “πρόβλημα” με τον Σέρβο τεχνικό. Ο οποίος όσο μένει στον ΑΟΤ, τον ερχόμενο Ιανουάριο θα ζητήσουν και άλλοι να αποχωρήσουν.

Μπάρκας: Το καμάρι του μάνατζερ και η Γκλάντμπαχ

Τρίκαλα: Παρελθόν ο Ηλιάδης

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γι’ αυτό έφυγε ο Ηλιάδης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.