ΠΑΡΑFOOTBALL

Εθνική ποδοσφαίρου: Οι διεθνείς και το «εξωτικό φρούτο»

Η δίωρη ανάλυση και οι αντιδράσεις των διεθνών
Εθνική ποδοσφαίρου: Οι διεθνείς και το «εξωτικό φρούτο»

Οι πρώτες στιγμές του Άγγελου Αναστασιάδη με την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, έχουν αρκετό… ψωμί.

Και δείχνουν ότι δεν θα είναι και τόσο γαλήνιες οι επόμενες… Όπως αναφέρει ο Agent Greek, η πρώτη συνάντηση του νέου ομοσπονδιακού τεχνικού με τους ποδοσφαιριστές, δεν ήταν και η ιδανικότερη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης της έντυπης έκδοσης του Sportime, για δύο ώρες τους έκανε ανάλυση σε βίντεο (αλλά όχι με τους προσεχείς αντιπάλους) και κάποιοι από τους παίκτες της ομάδας, προτιμούσαν να ασχοληθούν με τα… κινητά τους για αρκετή ώρα μετά. Κάποιοι άλλοι, άρχισαν να «κουτουλάνε» στην διάρκεια της ανάλυσης, όπως έχει διαρρεύσει, ενώ ακούστηκε μέχρι και πως έβαλε… αγιασμό στο νερό τους.

Και όπως φαίνεται το background του Αναστασιάδη, θέλοντας και μη, θα επηρεάσει αρκετά την εθνική ομάδα και ήδη κάποιοι παίκτες που τον γνώρισαν για πρώτη φορά από κοντά, βίωσαν κάτι που μέχρι τώρα απλά άκουγαν ως ιστορία για τον γνωστό προπονητή.

Αλλά και οι αντιδράσεις τους δείχνουν πως τον αντιμετωπίζουν σαν «εξωτικό φρούτο», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η στήλη, δείγμα καθόλου θετικό για τη συνέχεια.

Ελλάδα – Φινλανδία | Κερδίστε εισιτήρια για τον αγώνα στο ΟΑΚΑ

Εθνική Ελλάδας: Το πλάνο 11άδας του Αναστασιάδη

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εθνική ποδοσφαίρου: Οι διεθνείς και το «εξωτικό φρούτο»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.