ΠΑΡΑFOOTBALL

Ο Μανωλάς αρέσει στη Γιουβέντους

Ο Έλληνας διεθνείς είναι ψηλά στη λίστα των πρωταθλητών Ιταλίας
Ο Μανωλάς αρέσει στη Γιουβέντους

Ο Κώστας Μανωλάς συνεχίζει τις εξαιρετικές εμφανίσεις με την Ρόμα και απασχολεί τοπ συλλόγους, με την Γιουβέντους να είναι ένας από αυτούς.

Σύμφωνα με την στήλη Agent Greek στο Sportime, οι πρωταθλητές Ιταλίας έχουν πολύ ψηλά στην λίστα τον Έλληνα αμυντικό, καθώς θέλουν μέχρι το επόμενο καλοκαίρι να έχουν ενισχύσει ακόμη περισσότερο την άμυνά τους.

Τον έχουν μάλιστα πολύ ψηλά στη λίστα και είναι γνωστό πως η «Βέκια σινιόρα» όταν θέλει έναν παίκτη, τον αποκτά…

Δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολεί την «Γιούβε» ο διεθνής άσος, καθώς και την χρονιά που πήρε μεταγραφή από τον Ολυμπιακό στη Ρόμα, η ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο είχε δείξει ενδιαφέρον για τον παίκτη.

Το ίδιο έχει κάνει και η Μπάγερν, αλλά οι πιθανότητες να πάει Γερμανία, την δεδομένη στιγμή είναι μικρές. Οι Βαυαροί τον έχουν στη λίστα πιθανών στόχων, αλλά δε πρέπει να ξεχνάμε πως το περασμένο καλοκαίρι σε συνέντευξή του, ο Μανωλάς είπε πως προτιμά να μείνει Ιταλία, καθώς είναι χαρούμενος με την οικογένειά του που ζει εκεί.

Οπότε ας κρατήσουμε την Γιουβέντους προς το παρόν…

Champions League: Στην καλύτερη ενδεκάδα της 4ης αγωνιστικής o Μανωλάς

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Μανωλάς αρέσει στη Γιουβέντους», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.