ΠΑΡΑFOOTBALL

Δώνης και Νταμπίζας δουλεύουν για τον Γενάρη

Δουλειά για τα μεταγραφικά έχουν πιάσει στον Παναθηναϊκό
Δώνης και Νταμπίζας δουλεύουν για τον Γενάρη

Λογικό είναι κάθε ομάδα να εργάζεται για μεταγραφικές κινήσεις τον Ιανουάριο. Μέσα σε αυτές και ο Παναθηναϊκός, καθώς Δώνης και Νταμπίζας έχουν πιάσει ήδη δουλειά με αυτόν τον σκοπό.

Κάθε ομάδα θέλει να βελτιώσει τις όποιες αδυναμίες βλέπει στο αγωνιστικό κομμάτι. Και στο «πράσινο στρατόπεδο» δουλεύουν από τώρα όχι μόνο για τον Γενάρη, αλλά και για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με την στήλη Agent Greek, το δίδυμο του «τριφυλλιού» θα ήθελε πολύ να κάνει όχι… τέσσερις, αλλά δεκατέσσερις μεταγραφές. Όχι γιατί δεν υπάρχει πίστη στο υπάρχον ρόστερ. Το αντίθετο μάλιστα. Αλλά θα ήθελε να ανέβει ένα σκαλί ακόμη πιο πάνω, με ποιοτικούς παίκτες.

Και ήδη τόσο ο Δώνης όσο και ο Νταμπίζας, έχουν μια λίστα ονομάτων για τον προσεχή Γενάρη, όπου βέβαια τα πράγματα είναι ακόμη… περιορισμένα για τον σύλλογο.

Ταξίδεψε στην Κύπρο ο Νταμπίζας

Παναθηναϊκός: Ατομικό ο Γιόχανσον

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δώνης και Νταμπίζας δουλεύουν για τον Γενάρη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.